Board Games Night 1: Настолни игри на Английски език

На 27.09.2018 г. се състоя събитието “Вечер на настолните игри 1/Board Games Night 1”. Тук ще ви разкажем как мина вечерта и какви интересни игри пробвахме.

За Board Games Night 1

Board Games Night 1 се организираше и хостваше от Anglia Café. Това е новооткрито малко и много приветливо местенце в сърцето на град Пловдив. Кафенето е допълнение към езиковият център Anglia School. В него се цели българи да се обучат на чуждестранни езици и също така чужденци на български език.

Настолни игри на Английски език

Тематично от Anglia Café бяха решили да организират вечер на настолните игри на Английски език. Така се даваше възможност на учещи езика да си го практикуват в неформална обстановка. Разбира се, в допълнение имаше възможност живущи в града да се запознаят и сприятелят с новозаселници чужденци.

Вечер на настолните игри със Century: Spice Road и RISK

В тази връзка ние от NASTOLA и приятелите ни от клуба за настолни игри в Пловдив Rise of dice бяхме поканени да присъстваме. Наша беше отговорността да запознаем посетителите с настолните игри. И все пак това за всички нас беше едно голямо удоволствие понеже ние също се запознахме с нови хора и поиграхме заедно.

Списък с настолни игри, които играхме

Ние и Rise of dice бяхме приготвили тематично настолни игри на английски език като:

Настолни игри UNO, Саборьор и Jenga

Сигурно бихте се зарадвали: “Страхотно, толкова много игри”. Ех, обаче това не е всичко понеже някои от посетителите също си бяха донесли настолни игри като:

Board Games Night 1 - игри и емоции с приятели

Така когато има много различни игри ти се иска да пробваш от всичко. За съжаление не успяхме да играем всичко налично. И точно затова събитията не свършват.

Настолни игри с децата от детска занималня Адива, София

To be continued…

Наистина си прекарахме чудесно и затова благодарим на нашите домакини от Anglia Café. Също така на приятелите ни от Rise of dice, че бяха с нас на събитието. Не на последно място на всичко посетили “Вечер на настолните игри/Board Games night” и могат да се разпознаят на снимките. А за хората, които не са успели да дойдат, очаквайте следващото ни събитие за настолни игри. За нас ще е удоволствие да се запознаем с вас и да поиграем някоя любима настолна игра или да пробваме нещо ново.

Вечер на настолните игри в Пловдив

Ако имате интерес към нашите събития, последвайте нашата Фейсбук страница или профила ни в Инстаграм.


Ако ви беше полезно, моля харесайте и споделете.Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.