Board Games Night: Мореплаватели

Board Games Night: Мореплаватели

Скъпи любители на настолните игри, ще ви разкажа как мина последната вечер на настолни игри, която се състоя на 10.11.2018 г., събота, под тематиката „Мореплаватели“ в Anglia Cafe, Пловдив.

За събитието

Тематиката беше избрана от нас — NASTOLA и аверите ни от Rise of dice, тъй като беше тясно свързана с представените игри. Настолната игра „Заселниците на Катан“ и разширението към нея „Мореплаватели“ беше подробно представена. И разбира се след самата презентация имаше поле за свободна игра. Някои от слушателите се включиха в играта на Катан и смело се съревноваваха с капитана Добри, представил играта.

Board Games Night: Мореплаватели - Катан и Прескочи камила
CV-лизации, Прескочи камила и презентацията на Мореплаватели

Списък с настолни игри, които играхме

Разнообразие от настолни игри не липсваше, а ето и някои от заглавията, които успяхме да поиграем по време на Board Games Night: Мореплаватели:

  • Катан + разширението „Мореплаватели“ — играта, която имаше своя собствена презентация и свободна игра  впоследствие.
  • Dixit Odyssey
  • Кингдомино
  • Прескочи камила
  • Uno
  • Exploding Kittens: Original Edition
  • CV – лизации
  • Tiny epic zombies — интересна игра, която беше донесена от човек, който се включи впоследствие. Силно подкрепяме това, тъй като всеки има игра, която обича да играе, но не винаги успява да намери съмишленици.
  • Tiny epic galaxies
Board Games Night: Мореплаватели - игри
Избрани снимки от събитието

ВИЖ ОЩЕ: Албум със снимки от събитието

Вечерите на настолни игри продължават…

Всички ние — организаторите, си прекарахме чудесно на събитието и се радваме, че всеки път виждаме стари и нови лица. Вярваме, че и вие — присъстващите, сте прекарали приятно, поиграли сте интересни за вас игри и сте се запознали с нови хора.

Хубаво наистина и това за щастие не е краят. Съвсем скоро — на 2-ри декември, ще се състои следващата вечер за настолни игри под тематиката „Board Games Night: Разделяй и Владей“. Ще се радваме да ви видим, а за онези, които не успяха да присъстват на Board Games Night: Мореплаватели, това е новият шанс да се поправят. Силно се надяваме, че ви е харесала изминалата вечер на настолни игри и ще продължавате да посещавате бъдещите интригуващи събития…

Ахой, моряци!

Board Games Night: Мореплаватели - Зар

Ако имате интерес към нашите събития, последвайте нашата Фейсбук страница или профила ни в Инстаграм.

Още от Board Game Night


Ако ви беше полезно, моля харесайте и споделете.Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.