Sofia Game Night - събитие за компютърни и настолни игри

Sofia Game Night 2019 с покана към създателите на настолни игри

Организаторите на Sofia Game Night – Goethe institute и Game Dev Summit предоставят безплатен щанд на всяка българска game dev компания, независимо студио или създатели на настолни игри.

Sofia Game Night

За трета поредна година изложението ще обедини българските създатели на игри под общото наименование Games Made in Bg и ще бъде част от второто издание на Sofia Game Night – платформа посветена на игрите в цялото им разнообразие, осъществяваща се с генералната подкрепа на The Stars Group. Към момента в списъка на изложителите са както големи студиа като Imperia Online, XS Software и Creative Assembly, така и успешни инди компании като Seven Bulls, Dreamteck, Kipi Interactive и др.

Sofia Game Night - събитие за разрабочици на компютърни и настолни игри.

Тази година, освен създатели на видео и настолни игри, в изложението, което ще се проведе на 2-ри ноември 2019 г. в – Goethe institute (ул. „Будапеща“ 1)  ще се включат организации и институции, които имат пряко отношение в развитието на сектора у нас, като Софийски университет „Свети Климент Охридски“ с екипа на магистратура „Дигитални медии и видео игри“, Sofia Investment Agency и др.

Games Made in Bg

В рамките на Games Made in Bg посетителите ще имат възможност да се запознаят и тестват най-новите български разработки, както и да научат повече за процеса по тяхното разработване, а самите компании да се срещнат директно със своята публика.

Нашето участие

Ние ще имаме възможност да участваме в събитието като представим нашата първа настолна игра – „На Вуте да му е зле„. Играта ще бъде част от Game Made in Bg 3.

Съседите на Вуте – настолна игра с карти, хапчета и коварни съседи.

Запиши се за участие

Ако сте част от тази индустрия и имате какво да покажете – свържете се с екипа на Sofia Game Night, за да получите безплатен щанд.

Краен срок за участие: 15 октомври на адрес:

https://forms.gle/Lb4ZUwXnijar5eAaA


Ако ви беше полезно, моля харесайте и споделете.Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.