Предоставяме ти страхотната възможност да спечелиш отстъпка като пазаруваш на сайта и да се почувстваш като победител. Ние вярваме в това, че всеки може да го постигне. А тук искаме да ти покажем и как.

Какво е да си победител? 3 стъпки по пътя към победата

Искаме да споделим с теб някои размисли “Какво е да си победител”. Също няколко стъпки как реално можеш да достигнеш до желаната победа.

Да си “ПОБЕДИТЕЛ” е не само чувство, но и качество на истински силните и успешни хора. И те като такива имат поставени цели по пътя към победата. Точно такива цели могат да те доведат и до твоята лична победа.

Все пак за хората “победата” може да значи различни неща спрямо техните приоритети и желания. За нас - любителите на настолни игри, победата е ясно определена във всяка една игра. Тя е върхът - нашия личен или отборен (ако играта е кооперативна).


Ето и няколко стъпки, които може да следваш в настолните игри или в своя личен живот, да те отведат до постигането на поставените цели.

1. Бъди целеустремен

    Фокусирай се върху нещата, които истински желаеш да постигнеш. Така ще можеш да вложиш цялата си енергия. По-добре да имаш 2 неща, които да правиш днес и да знаеш, че ще ги изпълниш.2. Всяка крачка е важна

     Както споменахме, за да достигнеш желаната победа има път, който да извървиш. Този път всъщност е изграден от твоите цели. Всяка извървяна крачка е важна, защото тя е твоята поставена и постигната цел.


Ако се опиташ да ги прескочиш има вероятност и да паднеш някъде по пътя, защото е голям риск.

Имай ясно поставени цели и се стреми да ги изпълняваш. Така те ще те насочват и пътя може да ти се стори дори кратък.

3. Усмихни се и действай

     Да, точно така, усмихвай се на деня, на себе си, на игрите с приятели и победата ще ти се усмихне!


Бъди положително настроен и да вярвай в себе си. И в допълнение към тази нагласа трябва здраво да работиш. Знаейки вече кои са целите, започни да работиш върху тях. Тръгни от първата поставена крачка и свърши нужните задачи. Когато е успешно постигнат, ще се почувстваш удовлетворен. Обърни се и погледни назад, всъщност виждаш, че има една цел по-малко за изпълняване. А сега и напред, достигнал си една стъпка по-близко до победата.

Ех, надяваме се да сме ти били поне малко полезни и следващия път като играеш - да вземеш победата! Разбира се, не само тя е важна, а и да се насладиш на играта.


Бъди 1-ви и спечели отстъпката.

Специалната отстъпка е по случай отварянето на онлайн магазин NASTOLA и понеже ние, създателите, искаме да споделим своя успех с всеки един почитател на настолните игри!

Първите 50 човека, които направят покупка от сайта, ще спечелят ваучер с код за отстъпка на стойност 20%. Кодът ще бъде изпратен по имейл при предоставен такъв съгласно Общите условия и Политиката за поверителност. Ако нямаш наличен имейл адрес, то моля те пиши ни в страницата за контакти, за да се свържем с теб и да ти го предоставим.

Този специален код за отстъпка може да бъде използван при следваща покупка от интернет страницата до края на 2018 година.

Продължавай да играеш, а ние ще продължаваме да те изненадваме!