При създаването на поръчка имате право да изберете дали желаете потвърждаване на поръчката по телефон или не. Всяка поръчка направена през онлайн магазин NASTOLA ще бъде потвърждавана допълнително само при изявено желание от клиента.

След потвърждаване, т.е. при последна стъпка в уебсайт NASTOLA.bg или по телефон, поръчката се приема за крайна. При нужда от промяна, моля да се свържете с екипа ни на посочените контакти.

Всички поръчки направени до 17ч. се обработват и се изпращат в същия ден. Поръчките се изпращат с доставка за следващия работен ден, но подробна информация може да получите в Общите условия.

Ако поръчката е направена след 17ч., то тя ще бъде обработена и изпратена в рамките на следващия работен ден. Екипът на NASTOLA работи със стандартно работно време от Понеделник - Петък и с почивни дни Събота и Неделя, както и на официални празници. В някои случаи се приемат и обработват поръчки и до Събота на обяд. Моля имайте в предвид, че понякога е възможно допълнително забавяне поради непредвидими обстоятелства (влошени метереологични условияи др.). В случай на такава извънредна ситуация, ние от NASTOLA поемаме отговорността да ви уведомим във възможно най-кратък срок.

Срок за доставка

Срокът за доставка в цяла България е от 1 до 2 работни дни, в зависимост от населеното място. При нужда от експресна доставка спрямо някакъв повод, моля пишете ни при създаване на поръчката или се свържете с нас на посочените контакти. Екипът на NASTOLA не може да гарантира супер експресна доставка в рамките на няколко часа, но ще направим всичко възможно да изпълним вашата заявка във възможно най-кратък срок и да направим някого щастлив.

Моля вземете под внимание, че през уикенда и официални почивни дни куриерските фирми работят с ограничено работно време. Също така е възможно забавяне на поръчки в случаи на влошени метереологични условия.

Цена на доставка

Цената на доставка се променя спрямо населеното място, обема и тежестта на пратката.

Основната цена за доставка е както следва:

Доставката до офис на Еконт Експрес или Спиди на територията на Република България за закупени продукти над 50лв. е безплатна. При безплатна доставка се поемат и всички произлизащи такси (наложен платеж, такса при увеличаване на кг и др.).

Изпращане с Еконт Експрес

  • до офис на Еконт на пратка до 1кг - 4лв. и допълнително се начислява процентна такса за наложен платеж*. За по-тежки пратки, цената се увеличава с 0.40лв./кг
  • до адрес на пратка до 1кг - 6лв. и допълнително се начислява процентна такса за наложен платеж*. За по-тежки пратки цената се увеличава спрямо тарифата на Еконт Експрес (+1.50лв. за 2кг; +2.10лв. за 3кг и т.н.)
  • до Еконтомат имайте в предвид следните особености на клетките с размери ш. 61см х д. 44см х в. 37см(малка - до 5кг, средна - до 10кг и голяма до 50кг). В тези случаи пратката се таксува на база тегло, а не според размера на клетката.

При изпращане на пратка с Еконт Експрес, таксата е 1.2% от наложения платеж.

Изпращане със Спиди

  • до офис на Спиди на пратка до 1кг - 3.50лв. и допълнително се начислява процентна такса за наложен платеж*
  • до адрес на пратка до 1кг - 6лв. и допълнително се начислява процентна такса за наложен платежПри пратка над 1кг цената се увеличава с 1 - 1.50лв.
  • до автомат(aps) или офис при пратка над 1кг цената се увеличава с 0.50-1лв. Съответно цената за пратка се получава: до 3кг - 3.05лв.; до 6кг - 4.05лв; до 10кг - 5.05лв; до 20кг - 9.05лв. (само до офис)

* При изпращане на пратка със Спиди, таксата е 0.5% от наложения платеж.

По-обемисти и тежки пратки ще имат различно таксуване за доставка спрямо техните килограми. За повече информация може да посетите интернет страницата на Еконт Експрес или Спиди.

Методи за плащане

За момента NASTOLA.bg предлага разплащане чрез:

  • Наложен платеж при доставка на пратката от избраната куриерска фирма (Еконт Експрес или Спиди)

  • Банков превод по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF

  • Paypal на имейл адрес pishi@nastola.bg

Разбира се работим върху въпроса да увеличим методите за плащане за вашето удобство.