Картички с посланияДизайнерски картички за всеки повод! Картичките като цяло са супер попълнение към всеки подарък, а биха могли и да са самостоятелен символичен подарък. Разбира се, важно е посланието, написано в тях да е готино, но има и друг вариант. Ако не сте креативни или просто сте взели картичка в последния момент и не ви е занимава с послания, постарайте се поне да вземете готина картичка.

4,90лв.

Без значение какъв е повода, със сигурност любим аксесоар към него е картичката. Тя е внимателно подбрана, дизайна е специално избран за човека, на който ще я подарим и посланието е изпипано. Дизайнерските картички са прекрасен начин да изразите благодарността си, да честитите празник или просто да зарадвате приятел без повод.

Картички с уникален дизайн

Много често изпадаме в неудобни ситуации, когато се сещаме в последния момент, че сме на рожден ден, сватба или друг повод. Тогава нямаме време да изберем подарък и единственото, което ни остава е да направим парична изненада, която трябва да сложим в нещо. По-надолу ще ви предложим няколко вида дизайнерски картички, които са перфектното спасение в такива ситуации!

Картички с послание

Не е нужно да мислите тепърва пожелание! Ние вече сме го измислили, или по-скоро можем да ви предложим картички с готини послания. Не е нужно то да бъде дълго, понякога просто едно „Вярвай“ или „Бъди силен и смел“ е достатъчно, за да зарадва човек.

Картички за любимия/любимата

Нежни, красиви и романтични. Не ви трябва нищо повече. Може да подарите картичка с красив надпис „Ти носиш пролетта в живота ми“ или такава с букет от цвета „Ти си специална“ и усмивката на вашия партньор ви е в кърпа вързана!

Картички за празници

Кой не обича коледни картички? В нашите дизайнерски картички може да открите топлина и уют, с които може да дарите любимите хора.

Картички за рожден ден

Дали ще изберете картичка с мъфин, с мечка или цветя, важно е човека, за който е предназначена, да се почувства специален и да го направите щастлив.

Благодарствени картички

Това са едни от най-търсените картички, но за съжаление с най-малък избор. Ние ви предлагаме няколко модела, които са ръчно изработени и специално предназначени за това да отправите най-красивата дума „благодаря“ чрез специален жест.

Картички без повод

Любими и предпочитани картички са тези, които нямат специфично послание. Те са лесен начин да изразиш чувства и емоции, без да има нужда да кажеш нещо. Чрез тях може да покажеш на някого колко ти липсва или да напомниш на жената до теб, че е красива. Няма значение какво ще избереш, важното е, че жеста ще бъде запомнен!

Един от най-големите плюсове при дизайнерските картички е, че те са изработени от хартия, когато в днешно време сме заобиколени от виртуална реалност и по-често използваме емотикони, отколкото да изразим истински емоции. Жестът, при който подаряваме нещо материално и специално ръчно изработено, е много ценен. Картичките са израз на лично отношение, остават спомен за цял живот, а и говорят за това, че човека отсреща се е потрудил специално, за да подбере перфектния дизайн, за да те зарадва! Разгледайте нашите предложения и направете специален всеки ден!