Ние предлагаме голямо разнообразие от комикси на Marvel, DC, Спайдърмен, Батман и много други. В нашия магазин може да намерите както английски, така и български комикси на любимите ви герои.

Комикси на Марвъл

За любителите на марвъл комикси на български, разполагаме с богат избор от преведени комикси на Spider-Man, X-Men, Avengers, Iron Man и други. Всички тези комикси на Marvel са налични в нашия магазин и може да ги поръчате онлайн.
Като магазин за комикси, ние сме се постарали да обхванем всички възрасти и интереси. Предлагаме както комикси за деца, така и за възрастни. Комиксите за деца включват любимите герои като Spider-Man, Batman, Superman, Wonder Woman и други.

Комикси от български автори

Освен това, ние разполагаме с български комикси, които са създадени от местни автори. Тези български комикси са уникални и представят различни жанрове, като научна фантастика, фентъзи, хумор и други. Ние предлагаме удобен начин за пазаруване на комикси онлайн, като можете да намерите всичко, от което се нуждаете, в нашия каталог. С доставка до вашия дом или офис, може да си поръчате любимите си комикси само с няколко клика. Разгледайте нашия магазин за комикси и открийте света на вашия любим герой!