Основна настолна игра

Всеки знае, че бебетата дракони са смели. Но те се нуждаят и от добра памет и я доказват като се състезават около бълбукащия вулкан в тази вълнуваща стратегическа игра за деца!

Семейна


Немски
6.1
Рейтинг
В наличност
Код: EN00075
25.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

Драконите обичат да си играят с огън! Дори са достатъчно смели, за да си организират огнено състезание около кратера на вулкан! Но кой ще е първи?

В това пламенно състезание децата ще могат да развиват уменията си за наблюдателност и памет, влизайки в ролята на дракон. Красивите илюстрации радват малките участници, а семплите правила правят играта подходяща за цялото семейство. Тази образователна игра обещава весели моменти за всеки! Печели играчът, който успее първи да обиколи вулкана и да се върне в пещерата си.

Материал: Картон, дърво, стъкло.

Тип игра: Мемо - игра за памет, състезателен характер, да се учим да приемаме загубата и да се радваме на победата на другите

Награди и отличия

  • 2006 Kinderspielexperten "5-to-9-year-olds" Nominee

Съдържание

  • 4 дракона
  • 4 пещери
  • 8 картончета с вулкан
  • 16 картончета с дракони
  • 1 книжка с указания за игра на български език

Правила

В сайта ще може да намерите правилата на различни езици, а кутията е придружена с правила на български език.

Видео: Мнение и как се играе Огнени дракони от Tom Vasel (на английски език)


Характеристики на играта
Teгло 0.29 кг
Размери 18 см. x 12 см. x 4 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Тагове: Memory