Основна настолна игра

Йо-хо-хо... и сандък със злато! В тази образователна игра децата не само ще се забавляват, но и ще се учат как да печелят и губят, влизайки в ролята на пирати. А победителят може да бъде само един - най-големият пират късметлия!

Детска


Български
5.5
Рейтинг
В наличност
Код: EN00072
23.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

Йо-хо, йо-хо, пиратският живот е за мен!

В тази игра-състезание малките участници се учат как да печелят и да губят, докато са потопени в свят на приказки и приключения. Играта помага за развиването на въображението, паметта, съобразителността и наблюдателността на децата

Пиратите късметлии разчитат на съдбата и хвърлят зарове, за да се преместят от карта на карта. Следват пиратски дуели, а разбира се, че съкровището е само за един - победителят! Печели този, който първи събере пет съкровища.

Тази игра е част от комплекта игри, апробиран от доц.д-р Елена Събева от Пловдивски университет Катедра „Предучилищна педагогика“ . Изследването е проведено в периода 2016-2017 година сред 500 деца в детски градини в Пловдив и Пазарджик. Играта е с висока образователна стойност и е полезна за развитието на децата.

Тази игра участва през април 2017 година при заснемането на филма „Функции на игрите ХАБА в образователното пространство в Детските градини“ – РАЗДЕЛ  „Игрите ХАБА като САМОСТОЯТЕЛНА ПРАКТИКА на децата в Детските градини „ ПГ възрастова група. Филма е заснет под ръководството на доц. Д-р Елена Събева от Пловдивски университет, Педагогически факултет- Катедра „Предучилищна педагогика“

Играта е оценена като ДОБРА ИГРАЧКА от германска работна група от Асоциацията Spiel Gut, която изпитва и оценява играчки. Тази Асоциация осигурява информация за важността на играчката за физическото, умственото и социалното развитие на детето.

Материал: Картон, дърво

Тип игра: Игра за учене-броене, развиване на въображение, наблюдателност, чувство да печелим и да губим, да решаваме конфликти

Съдържание

  • 4 щастливи пирати
  • 7 карти
  • 17 съкровища,1 дървен зар
  • 2 дървени диска за дуела
  • инструкции за игра

Правила

Правилата на играта можете да намерите на сайта и в кутията на български език.

Характеристики на играта
Teгло 0.275 кг
Размери 18 x 12 x 4 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Тагове: Dice Rolling