Основна настолна игра

Отделните отбори се опитват чрез умело пантомимическо представяне, описание, рисуване или отгатване на понятията да напреднат по трасето на играта. Печели отборът, който пръв достигне финалното поле.

Детска


Български
5.7
Рейтинг
В наличност
Код: BN00026
34.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

При появата на карта със символ “учител”, изиграй пантомимически, при повявата на карта “десен завой”, опиши с думи, а при карта със “светулка” - рисувай… И така времето лети! Такива и подобни задачи очакват децата от 8 години нагоре в това издание на Активити. И едно е гарантирано: ръцете, крачетата и мускулите на лицето на децата, при бурен смях, със сигурност няма да останат спокойни в хода на играта!

Понятията са съобразени със словното богатство и разбирането на децата от препоръчаната възрастова група.

Как се играе

Отделните отбори се опитват чрез умело пантомимическо представяне, описание, рисуване или отгатване на понятията да напреднат по трасето на играта.

Печели отборът, който пръв достигне финалното поле.

Съдържание

  • 220 карти
  • 4 фигурки
  • 1 пясъчен часовник
  • 1 игрална дъска
  • 1 правила за игра

Правила

Изцяло на български език. Написани са на гърба на кутията.


Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!