Основна настолна игра

В лабораторията на Д-р Еврика е настанал абсолютен хаос и той има нужда от вашата помощ. Бъдете отлични асистенти и може един ден вие също да сте известен учен. Играчът, който първи изпълни пет предизвикателства, печели играта. Бъдете бързи и сръчни и победата е ваша!

Детска


Английски, Френски, Немски, Италиански
6.7
Рейтинг
Изчерпана наличност
Код: EN00024
44.90лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

В играта на Д-р Еврика трябва да покажете колко сръчен и добър учен сте. Всеки играч има по 3 епруветки, 6 цветни топчета и няколко карти предизвикателство. Изтегляте си една карта и трябва да успеете да я изпълните. Внимателно трябва да прехвърляте топчетата от една в друга епруветка. Ако изпуснете някое или опитате да го преместите с ръка, то предизвикателството не се счита за изпълнено. Печелите играта ако изпълните успешно 5 предизвикателства.

Съдържание

  • 12 епруветки
  • 24 цветни топчета (8 червени, 8 лилави, 8 зелени)
  • 54 карти предизвикателство
  • 1 книжка с правила

Правила

Правилата са на Английски език.

Видео: Трейлър на играта

Преглед и как се играе на Английски език


Характеристики на играта
Тип игра за деца, семейна, образователна
Година на издаване 2015
Брой играчи 1-4
Времетраене 15
Подходяща възраст 8+
Board Game Geek Оценка 6.7
Сложност 1.12
Размери 26 х 26 х 5.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти