Основна настолна игра

В лабораторията на Д-р Еврика е настанал абсолютен хаос и той има нужда от вашата помощ. Бъдете отлични асистенти и може един ден вие също да сте известен учен. Играчът, който първи изпълни пет предизвикателства, печели играта. Бъдете бързи и сръчни и победата е ваша!

Детска


Български
6.7
Рейтинг
В наличност
Код: BN00076
39.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

В играта на Д-р Еврика трябва да покажете колко сръчен и добър учен сте. Всеки играч има по 3 епруветки, 6 цветни топчета и няколко карти предизвикателство. Изтегляте си една карта и трябва да успеете да я изпълните. Внимателно трябва да прехвърляте топчетата от една в друга епруветка. Ако изпуснете някое или опитате да го преместите с ръка, то предизвикателството не се счита за изпълнено. Печелите играта ако изпълните успешно 5 предизвикателства.

Съдържание

  • 12 Епруветки
  • 24 Цветни топчета (8 червени, 8 лилави, 8 зелени)
  • 54 Карти предизвикателство
  • 1 Книжка с правила

Правила

Изцяло преведени на български език.

Видео: Д-р Еврика въведение

Видео: Д-р Еврика ревю на английски език


Характеристики на играта
Година на издаване 2015
Teгло 0.900 кг
Размери 26 х 26 х 5.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Тагове: Pattern Building
Свързани продукти