Настолна игра Боабаб

Станете първия играч, който успее да постави всички свои карти на дървото Баобаб, като в същото време се опитате да не позволите други карти да падат от дървото.

ДЕТСКА
  • Играчи: 2-4
  • Времетраене: 20 мин
  • Възраст: 6+
  • Правила: Лесни (до 10 мин)

5,00лв.

Изчерпан

Станете първия играч, който успее да постави всички свои карти на дървото Баобаб, като в същото време се опитате да не позволите други карти да падат от дървото. Забавлението е гарантирано с играта Боабаб.

Подготовка за играта:

Сглобете дървото баобаб чрез свързване на 2 съединени пънчета. Кръглият връх на дървото се поставя върху пънчето, където се застопорява в 4-те издатини. Сглобеното дърво се поставя в центъра на масата. Картите се разбъркват добре и се раздават поравно с лицето надолу на всички участници. Всички останали карти се оставят настрана и не се използват за тази игра.
Играчите не гледат картите си, а ги поставят с лицето надолу в колода пред себе си.

Начин на игра:

Най-младият играч започва като играта върви по посока на часовниковата стрелка. Когато дойде Вашият ред, изтеглете 3 карти от Вашата колода. Сега вече можете да поставите 1, 2 или всички 3 от картите на дървото баобаб, една по една. Картите трябва да се поставят на дървото с лице нагоре, а местоположението им зависи от изображението им. Така например карта с „клон“ – можете да поставите където пожелаете, карта с „цветя“ – от външната страна на дървото и т.н. Следвайте инструкциите. Ако по време на Вашия ред, една или повече карти паднат от дървото върху масата, Вашият ред се прекратява веднага. Трябва да съберете тези паднали карти и да ги сложите настрани; това са Вашите наказателни карти. Всички карти, които не сте опитали да поставите на дървото по време на Вашия ред, се връщат на дъното на Вашата колода. Следва ходът на следващия играч, който продължава като изтегля 3 карти от своята колода. Играта приключва веднага, след като даден играч успешно е поставил своята последна останала карта. След това играчите броят останалите си карти и всички наказателни карти, събрани по време на играта. Играчът с най-малък брой наказателни карти е победител.

Съдържание

  • 110 карти
  • 1 дърво Боабаб от 3 части
  • книжка с правила

Правила

В кутията ще намерите правила на български.

Видео: Боабаб настолна игра за деца

Видео: Как се играе на Боабаб

Тегло 0,500 кг
Размери 31 × 26 × 8 см
Механики

Оценка в BGG

Правила

Сложност

Възраст

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Настолна игра Боабаб”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

  • наложен платеж при доставка
  • кредитна/дебитна карта
  • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.