Настолна игра Хоп в галоп

Хоп в галоп е забавна игра със състезателен характер. Наличието на два зара в играта учи детето да  прави избор и да се съобразява с него. За разлика от други игри, тук целите са две:  конете от пасището да се приберат обратно в конюшните, както и да се съберат  части от пъзела.

ДЕТСКА

 • Играчи: 2-4
 • Времетраене: 10 мин
 • Възраст: 3+
 • Правила: Лесни (до 10 мин)

44,70лв.

Изчерпан

Хоп в галоп е забавна игра със състезателен характер. Наличието на два зара в играта учи детето да  прави избор и да се съобразява с него. За разлика от други игри, тук целите са две:  конете от пасището да се приберат обратно в конюшните, както и да се съберат  части от пъзела.  Препятствията по  пътя усложняват игровия ход и активират мисловните процеси у детето.

Тази игра участва през април 2017 година при заснемането на филма „Функции на игрите ХАБА в образователното пространство в Детските градини“ – РАЗДЕЛ  „Игрите ХАБА като САМОСТОЯТЕЛНА ПРАКТИКА на децата в Детските градини „ ПГ възрастова група. Филма е заснет под ръководството на доц. Д-р Елена Събева от Пловдивски университет, Педагогически факултет- Катедра „Предучилищна педагогика“

Тази игра е оценена като ДОБРА ИГРАЧКА от германска работна група от Асоциацията Spiel Gut, която изпитва и оценява играчки. Тази Асоциация осигурява информация за важността на играчката за физическото, умственото и социалното развитие на детето.

Беше един хубав ден за конете на полето! Но сега те трябва бързо да се върнат във фермата. Но те се нуждаят от различни неща в своите убежища, като пакет от моркови или чувал с овес. Така че трябва да съберете тези неща по пътя към фермата. Който избере подходящия ум и има късмет, ще бъде първият, който ще върне коня си в обора- това е и целта на играта.

Съвет: Спечелването и загубата … са част от играта! Който победи, е толкова щастлив като чучулига. Който губи, е тъжен, разочарован и понякога дори ядосан. Покажете интерес към емоциите на детето си, бъдете щастливи за него или го утешавайте. Децата, които току-що са загубили, трябва да бъдат уверени. Нека знаят, че ще го направят има още един шанс в следващата игра. Те ще станат емоционално по-силни и по-добре подготвени за живота си нагоре и надолу.

Съдържание

 • 1 план на играта
 • 4 дървени коня
 • 4 пъзел основи с по седем парчета от пъзел
 • 1 червен зар с точки
 • 1 син зар със символи
 • 2 препятствия (за варианта „бягане с препятствия“)
 • инструкции за игра на български език

Правила

Хоп в галоп и нейните правила са преведени изцяло на български език.

Тегло 0,78 кг
Размери 22 × 22 × 5 см
Година на издаване

Издател

Механики

,

Оценка в BGG

Правила

Сложност

Възраст

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Настолна игра Хоп в галоп“

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.90лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 40лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

 • наложен платеж при доставка
 • кредитна/дебитна карта
 • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.

Също може да ви хареса…

Нашият сайт използва бисквитни с цел подобряване на клиентското преживяване. Ако приемете, значи сте съгласни.