Основна настолна игра

По тъмно всичко изглежда различно и таласъмите могат да се покажат отвсякъде. Ех, тук определено е така! Обаче сега вие сте героите и трябва да заловите всички таласъми. В лов на таласъми всички играете заедно срещу тях, за да спечелите. Затворете таласъмите в гардероба и после може да заспите спокойно!

Детска


Български
6.4
Рейтинг
В наличност
Код: BN00029
19.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Подгответе полето за игра като разбъркате картите с таласъми и ги поставите по средата с лице обърнато надолу. Всъщност това ще бъде леглото и от него ще излизат всичките таласъми. После вземете и разбъркайте всички карти клопки  и играчки. Поставете ги разпръснато, като гърба им (звездното небе) е нагоре, около тестето с таласъми. Също така в близост трябва да е гардероба, за да може набързо да затворите таласъмите. Вземете частите на Зъбопашков и ги поставете така че да го виждате в лилаво. След това отваряте първия таласъм и го слагате над леглото и останалите карти.

Играта започва този, който е най-смел и иска да затвори таласъмите. Всички играчи се изреждат по часовниковата стрелка. Всички търсят играчката, която ще уплаши таласъма и ще го затвори. Обаче всеки от тях се страхува само от една конкретна играчка.

По време на хода всеки играч първо изтегля плочка с играчка. Ако тази играчка е изрисувана на картата на таласъма, то той бива изпратен в гардероба. На негово място се показва нов. Плочката с играчка се връща обратно при останалите плочки с лице надолу. Но в случай, че тази играчка не плаши никой таласъм, то една част от Зъбопашков се обръща със синята страна нагоре. Също така от леглото излиза още един таласъм и картата му се поставя където са другите чудовища. Ходът на играча приключва като върне изтеглената играчка обратно при останалите.

Има и възможност вместо играчка да бъде изтеглена плочка клопка. В такъв случай ако клопката е чорап, тази плочка се заменя с друга и се обръща една част от Зъбопашков. А при попадане на таласъм под чаршафа, то се обръщат всичките части на Зъбопашков. Така излиза нов таласъм от леглото.

Играйте смело и победете таласъмите!

Награди и отличия

2014 Dětská hra roku Nominee

Съдържание

  • Правила
  • 1 гардероб
  • 3 части от таласъмчето Зъбопашков
  • 20 таласъмски карти
  • 10 плочки с играчки
  • 2 плочки с таласъмски клопки

Правила

Изцяло на Български език

Видео: Преглед и как се играе на Английски език


Характеристики на играта
Тип игра за деца, семейна
Година на издаване 2014 (БЪлгарско издание; 2009 (международно издание)
Брой играчи 1-5
Времетраене 15
Подходяща възраст 4+
Board Game Geek Оценка 6.4

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти