Настолна игра Кой съм аз

Кой съм аз? Пекар или лъв? А може би дори снежен човек. Тези, които зададат правилните въпроси, ще успеят да открият решението и да запазят възможно най-много от камъчетата си и да спечелят точки. Печели играчът с най-много точки.

ДЕТСКА

 • Играчи: 2+
 • Времетраене: 5-10 мин
 • Възраст: 5+
 • Правила: Лесни (до 10 мин)

Original price was: 25,90лв..Current price is: 19,90лв..

Изчерпан

Кой съм аз? Пекар или лъв? А може би дори снежен човек. Тези, които зададат правилните въпроси, ще успеят да открият решението и да запазят възможно най-много от камъчетата си и да спечелят точки. Печели играчът с най-много точки.

Кой съм аз е игра с висока образователна стойност и е полезна за развитието на децата, досетливостта им, а също така и комбинативното и логическо мислене. Познавателното съдържание на играта интегрира знания от три образователни направления: „Околен свят”, „Български език и лителатура” и „Математика”. Децата разширяват познанията си за растения, животни, професии; учат се да задават въпроси и проследяване логиката на зададените въпроси и получените отговори.

Разбъркайте картите и ги поставете на купчина с лице надолу, до тях и камъчетата. Един от играчите – Мъдрият бухал – взима всички камъчета, слага лентата на главата си и затваря очи. Един от останалите изтягля карта и я закрепва на лентата, така че всички без мъдрият бухал да я виждат. Бухалът започва да задава прости въпроси, за да отгатне каква картинка има на главата. Ако отговорът е НЕ – то той трябва да пусне едно от камъчетата си в кутията. Ако е ДА – задава следващ въпрос. Може да се опита и да отгатне каква е картата. Кръгът свършва когато отгатне или когато остане без камъчета. Мъдрият бухал получава 1 точка за всяко останало му камъче. Неговото място заема следващ играч. Играта свършва когато всички са били Мъдрия бухал по един път. Печели този, който има най-много точки. При равен резултат има няколко победители.

Съдържание

 • лента за глава
 • магнит
 • 40 карти
 • 10 камъчета
 • указания за игра на български език

Правила

Кой съм аз – правила на български език (PDF)

Правилата на играта са изцяло на български език.

Тегло 0,21 кг
Размери 15 × 11 × 4 см
Година на издаване

Издател

Механики

Оценка в BGG

Правила

Сложност

Възраст

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Настолна игра Кой съм аз”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

 • наложен платеж при доставка
 • кредитна/дебитна карта
 • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.