Основна настолна игра

По тъмно всичко изглежда различно и таласъмите могат да се покажат отвсякъде. Ех, тук определено е така! Обаче сега вие сте героите и трябва да заловите всички таласъми. В лов на таласъми всички играете заедно срещу тях, за да спечелите. Затворете таласъмите в гардероба и после може да заспите спокойно!

Детска


Български
6.4
Рейтинг
В наличност
Код: BN00029
19.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

Подгответе полето за игра като разбъркате картите с таласъми и ги поставите по средата с лице обърнато надолу. Всъщност това ще бъде леглото и от него ще излизат всичките таласъми. После вземете и разбъркайте всички карти клопки  и играчки. Поставете ги разпръснато, като гърба им (звездното небе) е нагоре, около тестето с таласъми. Също така в близост трябва да е гардероба, за да може набързо да затворите таласъмите. Вземете частите на Зъбопашков и ги поставете така че да го виждате в лилаво. След това отваряте първия таласъм и го слагате над леглото и останалите карти.

Играта започва този, който е най-смел и иска да затвори таласъмите. Всички играчи се изреждат по часовниковата стрелка. Всички търсят играчката, която ще уплаши таласъма и ще го затвори. Обаче всеки от тях се страхува само от една конкретна играчка.

По време на хода всеки играч първо изтегля плочка с играчка. Ако тази играчка е изрисувана на картата на таласъма, то той бива изпратен в гардероба. На негово място се показва нов. Плочката с играчка се връща обратно при останалите плочки с лице надолу. Но в случай, че тази играчка не плаши никой таласъм, то една част от Зъбопашков се обръща със синята страна нагоре. Също така от леглото излиза още един таласъм и картата му се поставя където са другите чудовища. Ходът на играча приключва като върне изтеглената играчка обратно при останалите.

Има и възможност вместо играчка да бъде изтеглена плочка клопка. В такъв случай ако клопката е чорап, тази плочка се заменя с друга и се обръща една част от Зъбопашков. А при попадане на таласъм под чаршафа, то се обръщат всичките части на Зъбопашков. Така излиза нов таласъм от леглото.

Играйте смело и победете таласъмите!

Награди и отличия

2014 Dětská hra roku Nominee

Съдържание

  • Правила
  • 1 гардероб
  • 3 части от таласъмчето Зъбопашков
  • 20 таласъмски карти
  • 10 плочки с играчки
  • 2 плочки с таласъмски клопки

Правила

Изцяло на Български език

Видео: Преглед и как се играе на Английски език


Характеристики на играта
Тип игра за деца, семейна
Година на издаване 2014 (БЪлгарско издание; 2009 (международно издание)
Брой играчи 1-5
Времетраене 15
Подходяща възраст 4+
Board Game Geek Оценка 6.4

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти