Настолна игра Playland Говори открито

Говори открито от PlayLand е забавна игра, предназначена за деца и възрастни над 8 години. Играта предизвиква много смях както в малки, така и в големи. Целта на играта е да печелите карти и точки като правилно отгатвате фрази. Отборът, събрал най-много точки от спечелените карти накрая на играта, е победител.

ДЕТСКА

 • Играчи: 4-8
 • Времетраене: 30 мин
 • Възраст: 8+
 • Правила: Лесни (до 10 мин)

28,99лв.

В наличност

Говори открито от PlayLand е забавна игра, предназначена за деца и възрастни над 8 години. В нея могат да участват от 4 до 8 играчи (т.е. 2 или 4 отбора по 2-ма играчи). Играта предизвиква много смях както в малки, така и в големи. Състои се от 4 приставки за уста, 112 карти с фрази, пясъчен часовник, поле-рулетка и показалец. Целта на играта е да печелите карти и точки като правилно отгатвате фрази. Отборът, събрал най-много точки от спечелените карти накрая на играта, е победител.

Подготовка за играта

Добре е играчите да подготвят лист и химикал, за да записват спечелените от всички отбори точки. Картите се поставят с лице надолу на достъпно за всички място. Пясъчният часовник, заедно с рулетката и показалеца се поставят до тях. На всеки играч / отбор се раздава по една приставка за уста. Най-възрастният играч започва първи.

Как се играе

Когато е твой ред, завърти показалец, за да разбереш колко точки можеш да спечелиш, ако съотборниците ти успеят да отгатнат казаното. Постави приставка в устата си, а след това обърни пясъчния часовник. Той се обръща два пъти, като така играчите ще имат по почти половин минута на ход. Изтегли най-горната карта от тестето и я прочети на глас. Съотборниците ти трябва правилно да отгатнат това, което казваш, за да спечелите карта. Повтаряй фразата, докато съотборниците ти я отгатнат. След като те правилно отгатнат фразата, сложи картата пред теб. Изтегли нова карта от тестето и продължете да играете, ако времето не е изтекло. Ако фразата не е била отгатната в рамките на даденото време, картата се връща най-отдолу в тестето, никой не печели точки и ходът се предава на следващия отбор. След като времето изтече, премахни приставката от устата си, задръж картите, които съотборниците ти са отгатнали и предай хода на следващия отбор.

Край на играта

Вариант I: Играта свършва след като всеки играч е изиграл по 2 хода. Отборите преброяват точките от спечелените карти и отборът, който е събрал най-големия брой точки, е победител.
Вариант II: Преди началото на играта, участниците се уговарят за продължителността ? Например 20 минути. След като времето изтече, играта спира и отборите преброяват точките от спечелените карти. Отборът, събрал най-голям брой точки, е победител.

Важно! Преди първата употреба и след всяка следваща, измийте всяка от приставките за уста с вода и сапун. Уверете се, че са сухи преди да ги приберете. Препоръчително е да бъдат съхранявани в плик с цип.
Забележка: Използвайте приставката за уста само както е описано в тези инструкции и премахвайте от устата си, когато ходът ви приключи.

Инструкции за поставяне на приставката за уста

 • Дръжте я така, че по-голямата част на извитите крила да бъдат по-близо до устата ви.
 • Хванете извитата дръжка на приставката за уста с двете ръце.
 • Плъзнете едното крило между устните и зъбите си от едната страна така, че да докосва вътрешната страна на бузата ви. Не го отхапвайте.
 • Огънете дръжката така, че другото крило да се доближи до това, което вече е в устата ви.
 • Повторете стъпката с плъзгането, за да поставите второто крило.
 • Освободете дръжката тогава, когато приставката за уста стои свободно в устата ви.

Съдържание

 • Игрално поле – рулетка
 • Показалец
 • 112 карти с фрази
 • Пясъчен часовник
 • Правила на български език

Правила

В кутията на Говори открито ще откриете правилата изцяло на български език.

Тегло 0,4 кг
Размери 26 × 26 × 6 см
Правила

Издател

Сложност

Възраст

Баркод

3800077403967

Каталожен номер

L-249

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Настолна игра Playland Говори открито”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.90лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 40лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

 • наложен платеж при доставка
 • кредитна/дебитна карта
 • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.