Настолна игра Овощна градина Мемо

Овощна градина Мемо е част от популярната поредица от детски настолни игри „Овощна градина“. Много от децата познават Гарвана, който е олицетворение на Злото в игрите на Haba, а децата в екип са олицетворение на Доброто.

ДЕТСКА

 • Играчи: 1-4
 • Времетраене: 15 мин
 • Възраст: 3+
 • Правила: Лесни (до 10 мин)

24,90лв.

Изчерпан

Овощна градина Мемо е част от популярната поредица от детски настолни игри „Овощна градина“. Много от децата познават Гарвана, който е олицетворение на Злото в игрите на Haba, а децата в екип са олицетворение на Доброто. Играта развива паметта, познавателните способности на децата относно цветовете и формите на плодовете. Също така развива фината моторика и координацията око-ръка. Децата се учат да играят в екип и развиват уменията си за колективна работа. Освен екип, децата могат да бъдат и противници. Този вариант на играта учи малките да се разват на победата, но и да знаят как да приемат загубата и да не се сърдят.

Внимание, внимание! Гладният гарван се е отправил към овощната градина, за да открадне сочните плодове. Ябълките, крушите, черешите и сливите трябва да се приберат на сигурно преди гарванът да достигне до овощната градина. Играчите се опитват да открият плод, който съответства на цветя, който се е паднал на зарчето. Ако зарчето показва гарвана, то той се преметва с една стъпка към овощната градина. Целта на играта е да се съберат всички плодове преди гарванът да достигне овощната градина и да остави децата с празни ръце.

Ходът да играта се определя от това, което показва зара. Всяко дето има пред себе си кошница, в която трябва да събира плодовете, но е нужна и добра памет, за да запомниш кой плод на кое място е разположен. Отборът от деца печели играта ако е успял да обере всички плодове преди гарванът да е стигнал до края на своята пътечка.

Съдържание

 • 1 гарван
 • 1 основа за игра
 • 16 плочки с плодове
 • 4 кошници
 • 1 зар
 • 1 инструкции за игра на български език

Правила

Овощна градина Мемо – правила на български език (PDF)

Играта и нейните правила са преведени изцяло на български език.

Тегло 0,25 кг
Размери 18 × 12 × 4 см
Година на издаване

Издател

Механики

, ,

Оценка в BGG

Правила

Сложност

Възраст

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Настолна игра Овощна градина Мемо”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

 • наложен платеж при доставка
 • кредитна/дебитна карта
 • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.