Настолна игра Пирати късметлии

Йо-хо-хо… и сандък със злато! В тази образователна игра децата не само ще се забавляват, но и ще се учат как да печелят и губят, влизайки в ролята на пирати. А победителят може да бъде само един – най-големият пират късметлия!

ДЕТСКА

 • Играчи: 2-4
 • Времетраене: 10 мин
 • Възраст: 4+
 • Правила: Лесни (до 10 мин)

23,90лв.

Изчерпан

Пирати късметлии е игра-състезание, в която малките участници се учат как да печелят и да губят, докато са потопени в свят на приказки и приключения. Играта помага за развиването на въображението, паметта, съобразителността и наблюдателността на децата

Пиратите късметлии разчитат на съдбата и хвърлят зарове, за да се преместят от карта на карта. Следват пиратски дуели, а разбира се, че съкровището е само за един – победителят! Печели този, който първи събере пет съкровища.

Пирати късметлии е част от комплекта игри, апробиран от доц.д-р Елена Събева от Пловдивски университет Катедра „Предучилищна педагогика“ . Изследването е проведено в периода 2016-2017 година сред 500 деца в детски градини в Пловдив и Пазарджик. Играта е с висока образователна стойност и е полезна за развитието на децата.

Тази игра участва през април 2017 година при заснемането на филма „Функции на игрите ХАБА в образователното пространство в Детските градини“ – РАЗДЕЛ  „Игрите ХАБА като САМОСТОЯТЕЛНА ПРАКТИКА на децата в Детските градини „ ПГ възрастова група. Филма е заснет под ръководството на доц. Д-р Елена Събева от Пловдивски университет, Педагогически факултет- Катедра „Предучилищна педагогика“

Играта е оценена като ДОБРА ИГРАЧКА от германска работна група от Асоциацията Spiel Gut, която изпитва и оценява играчки. Тази Асоциация осигурява информация за важността на играчката за физическото, умственото и социалното развитие на детето.

Материал: Картон, дърво

Тип игра: Игра за учене-броене, развиване на въображение, наблюдателност, чувство да печелим и да губим, да решаваме конфликти

Съдържание

 • 4 щастливи пирати
 • 7 карти
 • 17 съкровища,1 дървен зар
 • 2 дървени диска за дуела
 • инструкции за игра

Правила

Пирати късметлии – правила (PDF)

Правилата на играта на български език можете да намерите и в кутията.

Видео: Как се играе Пирати късметлии

Тегло 0,275 кг
Размери 18 × 12 × 4 см
Година на издаване

Издател

Сложност

1.2/5

Рейтинг

5.5

Механики

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Настолна игра Пирати късметлии”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.90лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 40лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

 • наложен платеж при доставка
 • кредитна/дебитна карта
 • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.