Основна настолна игра

В игра на Гъбки се опитвате да съберете най-вкусните гъби и да ги приготвите на тиган. Може да обогатите ястието си с масло или сайдер. За приготвянето на гъбите получавате точки. Играчът, който има повече точки в края на играта, е победител.

Семейна


Български
7.0
Рейтинг
В наличност
Код: BN00088
26.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

Вие сте насред гората, вдишвате дълбоко от свежия въздух и ви обзема усещането, че днес е щастливият ви ден.Комбинацията от слънчево и дъждовно време през последната седмица е създала идеалната среда за богато изобилие отвкусни гъби. Съветите на местните жители също ви дават увереност. Рано сутринта се отправяте към гората под сияйнаталунна светлина, нарамили голяма кошница. Дори си носите тиган, малко масло и сайдер, за да може привечер да сиустроите угощение около лагерния огън с всички вкусни гъби, които сте събрали. Ще бъде един прекрасен ден!

В игра на Гъбки се опитвате да съберете най-вкусните гъбии да ги приготвите на тиган. Може да обогатите ястието сис масло или сайдер. За приготвянето на гъбите получаватеточки. Играчът, който има повече точки в края на играта, е победител.

Картите в нея се поставят на масата под формата на поредица, което създава впечатлението, че се разхождате из гората в търсене на гъби. Играта има дневно тесте от 84 карти и нощно такова от 8 карти, които можете да берете само през нощта. Освен да мислите как да продадете или наготвите набраното, трябва да внимавате и за отровни гъби.

Награди и отличия

  • 2014 International Gamers Award - General Strategy: Two-players Nominee
  • 2014 Games Magazine Best New Card Game Winner
  • 2014 Fairplay À la carte Winner
  • 2012 Golden Geek Best Card Game Nominee
  • 2012 Golden Geek Best 2-Player Board Game Nominee

Съдържание

  • 86 горски карти
  • 8 нощни карти
  • 18 пръчки
  • 1 чифт обувки
  • 6 референтни карти

Правила

Изцяло на български.

Видео: Ревю на Гъбки

Характеристики на играта
Година на издаване 2019
Teгло 0.260 кг
Размери 13 х 18 х 4 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти