Основна настолна игра

Кралят на Бардовете е игра на епични песни и мръсни трикове. Всеки играч избира един от 8-те персонажа и се състезавате за пари и слава. Целта ви е да станете богат и известен, като привлечете свои фенове в кръчмите и заслужите торба златни бакшиши.

Семейна


Български
8.5
Рейтинг
В наличност
Код: BN00065
59.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

ИГРАТА ЗА ЕПИЧНИ ПЕСНИ И ПОДЛИ ТРИКОВЕ!

През целия си живот ти си преследвал абсолютното признание, което един бард може да получи - короната на бардовете. Парите, славата, феновете - всичко това винаги е било особено важно за теб. И настава време - предстоящото епично надпяване във всички кръчми и таверни в града е твоят шанс да получиш бленуваната корона... както и титлата Крал на бардовете! Репетирай най-добрите си песни, подготви най-подлите си трикове и се приготви да смажеш конкуренцията! Светнете прожекторите! Това е средновековен шоу бизнес!

В Кралят на Бардовете поемате ролята на един от осем персонажа, които се състезават за пари и слава. За да го постигнете разполагате с репертоар от песни, които да изпълнявате в различните пивници и на градския площад, както и с набор от трикове, чрез които можете да прецакате конкурентите си или да помогнете на себе си. Всеки от бардовете разполага с уникален стил на игра, определен от неговото умение и специални трикове.

Трябва да съберете поне по 1 фен в 5 различни кръчми и 5 бакшиша. Когато някой изпълни тази цел, играта приключва и този играч е провъзгласен за Крал на бардовете.

Когато някой от вас събере 5 златни бакшиша и поне по 1 фен в 5 различни кръчми играта моментално приключва, стига да не бъде изигран трик, който да предотврати това

Съдържание

 • 8 големи карти на бардовете
 • 8 щанцовани фигури на бардовете
 • 8 цветни зара на бардовете
 • 144 карти с песни и трикове
 • 80 фен-пула
 • 50 златни късчета
 • 1 плочка с площад
 • 6 плочки с кръчми
 • 16 различни чипа
 • 1 платнена торбичка
 • 1 книжка с правила

Правила

Изцяло българско издание.

Видео: Кралят на Бардовете - ревю на български

Видео: Как се играе Кралят на Бардовете

Характеристики на играта
Тип семейна
Година на издаване 2019
Брой играчи 3-6
Времетраене 45 мин.
Подходяща възраст 10+
Board Game Geek Оценка 8.5
Сложност 2.33
Teгло 1.560 кг.
Размери 25.5 х 25.5 х 6.5 см
Език Български

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти