Основна настолна игра

Кралства е стратегическа игра на бързи ходове, където играчите поемат ролята на крале-съперници, които се опитват да увеличат богатствата си, изграждайки нови замъци навред по картата. Строейки замъци в най-богатите региони, всеки от тях очаква да получи най-добрите добиви, но трябва да бъде предпазлив, защото тези области често биват спохождани от дракони, тролове и други опасни създания, които ограбват ресурсите на всяко кралство.

Стратегическа


Български
6.6
Рейтинг
В наличност
Код: BN00011
44.99лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

Сред тучни и плодородни земи, четири кралства се съревновават за богатства и ценни ресурси, но опасности дебат отвсякъде… Злото се спотайва сред мразни блата и обитавани от духове гробници - коварни клопки, отбягвани от мъдрите владетели.

Кралства е стратическа игра на бързи хододе, където играчите поемат ролята на крале-съперници, които се опитват да увеличат богатствата си, изграждайки нови замъци навред по картата. Строейки замъци в най-богатите региони, всеки от тях очаква да получи най-добрите добиви, но трябва да бъде предпазлив, защото тези области често биват спохождани от дракони, тролове и други опасни създания, които ограбват ресурсите на всяко кралство.

Ще успееш ли да изведеш своето до величие, богатство и слава?

Награди и отличия

 • 2013 Hungarian Board Game Award Nominee
 • 2012 Juego del Año Finalist
 • 2002 Origins Awards Best Abstract Board Game Winner
 • 2002 Japan Boardgame Prize Best Foreign Game for Beginners Nominee

Съдържание

 • 40 замъка
 • 1 игрално поле
 • 1 правила
 • 12 плочки с ресурси
 • 6 плочки с опасности
 • 65 монети
 • 5 специални плочки
 • 1 броя на епохи

Правила

Изцяло на Български език в кутията.

Видео: Кралства ревю

Характеристики на играта
Година на издаване 2012
Размери 26 х 26 х 5см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Тагове: Tile Placement
Свързани продукти