Основна настолна игра

Мемори пъзел игра е семейна настолна игра, която от една страна развива логическата мисъл. А от друга страна обогатява знанията за българските народни танци.

Семейна


Български
-
Рейтинг
В наличност
Код: BN00048
25.00лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Мемори pъзел игра се състои от многоцветни карти, върху които са изобразени стъпките от български народен танц. Тези форми се образуват от стъпките при танцуването на всяко хоро в кръг спрямо неговия такт. Формата е уникална за всяко българско хоро, а изображението - много красиво. В тази пъзел игра ще откриете формите на 20 от народните ни танци. А цветовете върху картите са съобразени с различните български фолклорни области. 
В ролята си на участник трябва да използвате логическата си мисъл и успешно да сглобите картите на хора́та с техните цветни рамки. Също така може да разменяте или търгувате картите си, за да успеете да завършите пръв.

Победител е първият играч успешно съединил пъзел-картата с нейната рамка.

Съдържание

  • 20 карти с илюстрации на български народни хора

Правила

Изцяло на български език. Подробните правила може да ги намерите върху самата кутия на играта.

Видео: Какво представлява Мемори пъзел игра

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти