Основна настолна игра

Приключенията в интересните стаи за бягство от поредицата Unlock! продължават. Unlock! Secret Adventures е третата кооперавтивна игра и отново представя 3 отделни сценария. Скритите улики могат да бъдат намерени при пътуване с влак от Дивия Запад, в страната Оз или бягство от страшен клоун.

Друга


Английски
8
Рейтинг
В наличност
Код: EN00011
51.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Откриването на скрити предмети и разкриването на загадки продължава с Unlock! Secret Adventures - 3-та версия на кооперативната поредица Unlock!. Отново 3 нови уникални сценария, които очакват своите герои да се впуснат в приключението. Принципът на игра и правилата са същите като в предишните версии. Използва се мобилно приложение и разполагате с 60 минути време за успешно излизане от всяка една от стаите. Ако все пак не успеете, то играта може да бъде продължена, но точките в края ще бъдат по-ниски. 

Съдържание

  • 3 отделни сценарии за игра
  • 180 карти (60 карти игра за всеки сценарий)
  • 10 карти насоки за игра
  • 1 правила за игра

Правила

Изцяло на Английски език.

Видео: Играта в 1 минута на Английски

Характеристики на играта
Вид игра кооперативна, приключенска, стая за бягство, игра с карти, в реално време, разказване на история
Година на издаване 2017
Брой играчи 2 - 6
Времетраене 60
Подходяща възраст 10+
Board Game Geek Оценка 8
Сложност 2.4
Размери 21.5 х 27.5 х 6.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти