Основна настолна игра

The big book of madness - магии, ученици и много отвари - какво невероятно приключение. Забранените книги в библиотеката са най-интересни, а вие отваряте точно такава. Тя открива пред вас един фантастичен свят на магии и мистични същества.

Семейна


Английски
7.1
Рейтинг
Изчерпана наличност
Код: EN00016
59.90лв.
Ако търсите продукт, който не е наличен в момента, може да се свържете с нас като изпратите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни на препоръчителната цена.

Доставка

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Цялата информация за 
доставка и плащане.

Имате нужда от помощ? С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси относно този продукт. Може да се свържете с нас на телефон 0885915712 или да ни пишете на

pishi@nastola.bg

The big book of madness е кооперативна игра, която ви пренася в един фантастичен свят. Вие сте в училище за магьосници и в библиотеката сте попаднали на забранена книга. Обаче забраната не ви е спряла въпреки знанието какво ще последва, а напротив станало ви е по-интересно. С отварянето на тази книга започват да се появяват приказни мистични същества. Тази книга всъщност е затворът, задържал най-лошите магически същества, които някои може да си представи. Те са способни да сторят ужасяващи неща по света. А сега е и ваша отговорността да ги върнете обратно в затвора. За да можете да сторите това, трябва бързо да се научите на най-добрите магии, използвайки отварите и книгите от библиотеката, да управлявате великите елементи: въздух, вода, огън и земя и да станете най-добрите магьосници.

Тъй като играта е кооперативна, то всички заедно се опитвате да спрете зловещите същества и да ги върнете в книгата.

The big book of madness се състои от 6 рунда. За да спечелите е нужно да победите чудовището от последната страница на книгата преди да сте се побъркали.

Във всеки един рунд се биете с чудовище, което ви атакува и слага проклятие. За да го надвиете, то трябва да унищожите всичките проклятия преди достигане до края на молитвата за призоваване. При победа получавате награда. А в случай на загуба в определените пъти допустимо, се стига до бягство на чудовището и вие бивате наказани.

За победа в цялата игра е достатъчно да победите последното чудовище, но преди това трябва да достигнете до него.

Всеки играч разполага с тесте, състоящо се от карти елементи и лудост. По време на играта теглите само от собственото си тесте освен ако изрично няма друга инструкция.

Щом трябва да изтеглите или унищожите карта от своето тесте, а то е празно, слагате карта лудост към изиграните карти, разбърквате ги и се оформя новото тесте.

Вие разполагате и с две други зони в своята част. Едната е около полетата, които са на ъгъла на вашия магьосник. Те са помощните полета и образуващи помощния кръг. А втората част е за вашите заклинания. Не са част от вашето тесте с карти, но са на разположение за ползване - отворени с лицето нагоре.

За активиране на заклинания са ви нужни карти елементи. Използвайте наличните елементи за разваляне на проклятия, научаване на по-силни заклинания или закупуване на по-добри карти елементи. Всеки играч трябва да образува най-доброто възможно тесте от карти като пропуска картите лудост.

Играта печелите вие - добрите магьосници или злите създания, избягали от The big book of madness поради вашето любопитство.

Награди и отличия

  • 2017 Kennerspiel des Jahres Recommended

Съдържание

  • 136 карти елементи
  • 48 карти проклятие
  • 35 карти лудост
  • 56 карти заклинание
  • 8 карти магьосник
  • 18 карти страници от книгата
  • 2 жетона
  • 1 игрално поле
  • 1 книга с правила за игра

Правила

Изцяло на Английски език.

Видео: Преглед и как се играе на английски

Характеристики на играта
Вид игра кооперативна, стратегическа, игра с карти, фантастика
Година на издаване 2015
Брой играчи 2-5
Времетраене 60-90
Подходяща възраст 12+
Board Game Geek Оценка 7.1
Сложност 2.72
Teгло 1.200 кг
Размери 29.5 х 29.5 х 7.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти