Основна настолна игра

The big book of madness - магии, ученици и много отвари - какво невероятно приключение. Забранените книги в библиотеката са най-интересни, а вие отваряте точно такава. Тя открива пред вас един фантастичен свят на магии и мистични същества.

Семейна


Английски
7.1
Рейтинг
В наличност
Код: N0040
59.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Цялата информация за 
доставка и плащане.

Имате нужда от помощ? С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси относно този продукт. Може да се свържете с нас на телефон 0885915712 или да ни пишете на

pishi@nastola.bg

The big book of madness е кооперативна игра, която ви пренася в един фантастичен свят. Вие сте в училище за магьосници и в библиотеката сте попаднали на забранена книга. Обаче забраната не ви е спряла въпреки знанието какво ще последва, а напротив станало ви е по-интересно. С отварянето на тази книга започват да се появяват приказни мистични същества. Тази книга всъщност е затворът, задържал най-лошите магически същества, които някои може да си представи. Те са способни да сторят ужасяващи неща по света. А сега е и ваша отговорността да ги върнете обратно в затвора. За да можете да сторите това, трябва бързо да се научите на най-добрите магии, използвайки отварите и книгите от библиотеката, да управлявате великите елементи: въздух, вода, огън и земя и да станете най-добрите магьосници.

Тъй като играта е кооперативна, то всички заедно се опитвате да спрете зловещите същества и да ги върнете в книгата.

The big book of madness се състои от 6 рунда. За да спечелите е нужно да победите чудовището от последната страница на книгата преди да сте се побъркали.

Във всеки един рунд се биете с чудовище, което ви атакува и слага проклятие. За да го надвиете, то трябва да унищожите всичките проклятия преди достигане до края на молитвата за призоваване. При победа получавате награда. А в случай на загуба в определените пъти допустимо, се стига до бягство на чудовището и вие бивате наказани.

За победа в цялата игра е достатъчно да победите последното чудовище, но преди това трябва да достигнете до него.

Всеки играч разполага с тесте, състоящо се от карти елементи и лудост. По време на играта теглите само от собственото си тесте освен ако изрично няма друга инструкция.

Щом трябва да изтеглите или унищожите карта от своето тесте, а то е празно, слагате карта лудост към изиграните карти, разбърквате ги и се оформя новото тесте.

Вие разполагате и с две други зони в своята част. Едната е около полетата, които са на ъгъла на вашия магьосник. Те са помощните полета и образуващи помощния кръг. А втората част е за вашите заклинания. Не са част от вашето тесте с карти, но са на разположение за ползване - отворени с лицето нагоре.

За активиране на заклинания са ви нужни карти елементи. Използвайте наличните елементи за разваляне на проклятия, научаване на по-силни заклинания или закупуване на по-добри карти елементи. Всеки играч трябва да образува най-доброто възможно тесте от карти като пропуска картите лудост.

Играта печелите вие - добрите магьосници или злите създания, избягали от The big book of madness поради вашето любопитство.

Награди и отличия

  • 2017 Kennerspiel des Jahres Recommended

Съдържание

  • 136 карти елементи
  • 48 карти проклятие
  • 35 карти лудост
  • 56 карти заклинание
  • 8 карти магьосник
  • 18 карти страници от книгата
  • 2 жетона
  • 1 игрално поле
  • 1 книга с правила за игра

Правила

Изцяло на Английски език.

Видео: Преглед и как се играе на английски

Характеристики на играта
Вид игра кооперативна, стратегическа, игра с карти, фантастика
Година на издаване 2015
Брой играчи 2-5
Времетраене 60-90
Подходяща възраст 12+
Board Game Geek Оценка 7.1
Сложност 2.72
Teгло 1.200 кг
Размери 29.5 х 29.5 х 7.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти