Основна настолна игра

В кооперативната игра Detective: A Modern Crime Board Game влизате в ролята на екип детективи, разследващи пет случая и това, което ги свързва с помощта на специално пригодена за целта онлайн база данни. В играта разследвате улики, разпитвате свидетели и заподозрени, изучавате доказателства и се ровите в досиета и доклади, за да стигнете до истината.

Друга


Английски
8.1
Рейтинг
В наличност
Код: EN00069
71.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

В кооперативната игра Detective: A Modern Crime Board Game за 1-5 играчи вие поемате ролите на членове на националната агенция за разследване Antares .

Ще получите пет различни случая и ще ги разрешите един по един. Заедно те формират кампания, която тества вашите умения. Потопи се в игра на напрежение и мисъл, игра на нерви и загадки, които бавно ще се разкриват пред теб една по една. Влязъл в ролята на детектив и с помощта на множество улики под формата на текстови описания на случаите, които разгадаваш, профилите на заподозрените и уликите, които намираш по време на играта, ще трябва да използваш маркер, следящ времето ти, карти с изображения, подаващи ти уликите, приложение, което ще ти разкрива детайли за уличените и собствената си логика и фокус, за да стигнеш до дъното на плетеницата.

Награди и отличия

  • 2019 Origins Awards Best Board Game Nominee
  • 2019 Mensa Select Winner
  • 2019 Gioco dell’Anno Nominee
  • 2018 Golden Geek Best Family Board Game Nominee

Правила

Изцяло на английски език. Без правила на български език.

Видео: Как се играе Detective

Видео: Detective: A Modern Crime Board Gam ревю

Характеристики на играта
Година на издаване 2018
Teгло 1.620 кг
Размери 29.5 х 29.5 х 7.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти