Основна настолна игра

Криминални хроники е кооперативна игра, в която участниците търсят виновника за заплетено престъпление с помощта на компонентите на играта, приложение за мобилно устройство и виртуална реалност. Играта предлага уникално изживяване, в което откриването на улики и разпитването на свидетели е истинско приключение.

Семейна


Български
7.9
Рейтинг
В наличност
Код: BN00063
49.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

Криминални хроники ви пренася в безсънния Лондон, където екип от криминалисти е изпратен да разплете най-неразрешимите случаи. Виновниците за убийства, обири и немислими престъпления няма да останат ненаказани. Доказателствата и мотивите са ключът към затварянето на заподозрените зад решетките. Открий скритите улики на местопрестъплението, за да разкриеш нишката, водеща към истината!

Криминални хроники е кооперативна игра, в която разследвате престъпление, съчетавайки мобилно приложение, настолната игра и малко виртуална реалност. С помощта на едни и същи физически компоненти (дъска, локации, герои и предмети) участниците ще могат да разиграват множество различни сюжети, разплитайки разнообразни криминални загадки.

Играта изисква безплатно приложение, което е достъпно в Google Play и Apple App Store (приложението е достъпно и на български език). Участниците стартират приложението, избират сюжета, който искат да разиграят, и следват историята. Виртуалната реалност изисква мобилно устройство. Играчите търсят улики във виртуалната реалност чрез мобилното устройство и използвайки плъзгане надолу, нагоре, наляво, надясно. Ако притежават такива, участниците могат да поставят VR очила и да задържат мобилното устройство пред очите си, за да се потопят във вселената на играта напълно.

С помощта на технологията Сканирай и Играй всеки компонент (локации, герои, предмети и т.н.) притежава уникален QR код, който, в зависимост от активния сюжет, ще активира и задейства различни улики и история. Това значи, че играчите ще могат да преживеят нови истории с всяко обновяване на приложението.

В играта има една тренировка и 5 сюжета, но в приложението могат да бъдат свалени още сценарии. Много от сюжетите са свързани помежду си и разказват по-голяма история.

Играта приключва, когато убиецът бъде хванат за възможно най-кратко време.

Награди и отличия

 • 2019 UK Games Expo Best Board Game (American Style) Judges Award Winner
 • 2019 Origins Awards Best Board Game Nominee
 • 2018 Tric Trac Nominee
 • 2018 Golden Geek Most Innovative Board Game Nominee
 • 2018 Golden Geek Board Game of the Year Nominee
 • 2018 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee
 • 2018 Golden Geek Best Solo Board Game Nominee
 • 2018 Golden Geek Best Cooperative Game Nominee
 • 2018 Cardboard Republic Immersionist Laurel Nominee

Съдържание

 • 1 Дъска за доказателства
 • 55 карти с персонажи
 • 52 карти за доказателства и специални предмети
 • 1 книжка с правила
 • 17 карти с локации
 • 4 карти Криминални експерти

Правила

Играта е изцяло на български. Правилата на английски можете да намерите тук.

Видео: Как се играе Криминални хроники (на английски)

Видео: Правила и мнение за Криминални хроники (на английски)

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти