Основна настолна игра

Unlock! Escape Adventures е първата кооперативна игра от поредицата. Тя представлява стая за бягство (escape room) където претърсвате всичко възможно да откриете улики. Съдържа 3 отделни и много интересни сценария. Действайте бързо, за да излезете на време!

Друга


Английски
7.6
Рейтинг
В наличност
Код: EN00009
54.90лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Unlock! Escape Adventures е кооперативна игра и всички участници заедно се целите към измъкване от стаята. Играта предоставя 3 различни сценария за по-голям интерес. Всеки от тези сценарии се играе поотделно. Играта продължава в рамките на точно 1 час и тя се играе в реално време. В допълнение се използва мобилно приложение за по-истинско преживяване.

Започва се с подготовка. Има стартираща карта, на която е сценария с първата стая. Тя се поставя по средата на масата с отворено лице. А в нея има букви и цифри, които са свързани с карти от тестето. Могат да бъдат открити на гърбовете на картите. Когато откриете в стаята определен номер или буква, за да разкриете уликата изтеглете карта от тестето. Всички изтеглени карти с улики се отварят и поставят на масата да се виждат от всички. Тъй като играта е отборна, то участниците могат да си разпределят задачите.

Играта приключва когато свърши времето и сценарият бива довършен до край. Има възможност да е изтекло времето и пак да се продължи играта. В такъв случай точките и самото отборно класиране ще е по-ниско.

Награди и отличия

  • 2017 As d'Or - Jeu de l'Année Winner
  • 2017 As d'Or - Jeu de l'Année Nominee

Съдържание

  • 3 отделни сценарии за игра
  • 180 карти (60 карти игра за всеки сценарий)
  • 10 карти насоки за игра
  • 1 правила за игра

Правила

Изцяло на Английски език.

Видео: Примерна игра на Английски

Видео: Преглед на Unlock! на Английски

Видео: Unlock vs. Exit на Английски

Характеристики на играта
Вид игра кооперативна, приключенска, стая за бягство, игра с карти, в реално време, разказване на история
Година на издаване 2017
Брой играчи 2 - 6
Времетраене 45 - 75
Подходяща възраст 10+
Board Game Geek Оценка 7.7
Сложност 2.17
Teгло 0.700 кг
Размери 21.5 х 27.5 х 6.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти