Основна настолна игра

Unlock! Escape Adventures е първата кооперативна игра от поредицата. Тя представлява стая за бягство (escape room) където претърсвате всичко възможно да откриете улики. Съдържа 3 отделни и много интересни сценария. Действайте бързо, за да излезете на време!

Друга


Английски
7.6
Рейтинг
Не се очаква ново зареждане
Код: EN00009
54.90лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

Unlock! Escape Adventures е кооперативна игра и всички участници заедно се целите към измъкване от стаята. Играта предоставя 3 различни сценария за по-голям интерес. Всеки от тези сценарии се играе поотделно. Играта продължава в рамките на точно 1 час и тя се играе в реално време. В допълнение се използва мобилно приложение за по-истинско преживяване.

Започва се с подготовка. Има стартираща карта, на която е сценария с първата стая. Тя се поставя по средата на масата с отворено лице. А в нея има букви и цифри, които са свързани с карти от тестето. Могат да бъдат открити на гърбовете на картите. Когато откриете в стаята определен номер или буква, за да разкриете уликата изтеглете карта от тестето. Всички изтеглени карти с улики се отварят и поставят на масата да се виждат от всички. Тъй като играта е отборна, то участниците могат да си разпределят задачите.

Играта приключва когато свърши времето и сценарият бива довършен до край. Има възможност да е изтекло времето и пак да се продължи играта. В такъв случай точките и самото отборно класиране ще е по-ниско.

Награди и отличия

  • 2017 As d'Or - Jeu de l'Année Winner
  • 2017 As d'Or - Jeu de l'Année Nominee

Съдържание

  • 3 отделни сценарии за игра
  • 180 карти (60 карти игра за всеки сценарий)
  • 10 карти насоки за игра
  • 1 правила за игра

Правила

Изцяло на Английски език.

Видео: Примерна игра на Английски

Видео: Преглед на Unlock! на Английски

Видео: Unlock vs. Exit на Английски

Характеристики на играта
Тип кооперативна, приключенска, стая за бягство, игра с карти, в реално време, разказване на история
Година на издаване 2017
Брой играчи 2 - 6
Времетраене 45 - 75
Подходяща възраст 10+
Board Game Geek Оценка 7.7
Сложност 2.17
Teгло 0.700 кг
Размери 21.5 х 27.5 х 6.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти