Основна настолна игра

Приключенията в интересните стаи за бягство от поредицата Unlock! продължават. Unlock! Secret Adventures е третата кооперавтивна игра и отново представя 3 отделни сценария. Скритите улики могат да бъдат намерени при пътуване с влак от Дивия Запад, в страната Оз или бягство от страшен клоун.

Друга


Английски
8
Рейтинг
В наличност
Код: EN00011
51.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

Откриването на скрити предмети и разкриването на загадки продължава с Unlock! Secret Adventures - 3-та версия на кооперативната поредица Unlock!. Отново 3 нови уникални сценария, които очакват своите герои да се впуснат в приключението. Принципът на игра и правилата са същите като в предишните версии. Използва се мобилно приложение и разполагате с 60 минути време за успешно излизане от всяка една от стаите. Ако все пак не успеете, то играта може да бъде продължена, но точките в края ще бъдат по-ниски. 

Съдържание

  • 3 отделни сценарии за игра
  • 180 карти (60 карти игра за всеки сценарий)
  • 10 карти насоки за игра
  • 1 правила за игра

Правила

Изцяло на Английски език.

Видео: Играта в 1 минута на Английски

Характеристики на играта
Тип кооперативна, приключенска, стая за бягство, игра с карти, в реално време, разказване на история
Година на издаване 2017
Брой играчи 2 - 6
Времетраене 60
Подходяща възраст 10+
Board Game Geek Оценка 8
Сложност 2.4
Размери 21.5 х 27.5 х 6.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти