Парти настолни игри
Cards Against Humanity игра
Всички игри Карти срещу българщината
Black Stories - поредица игри
Шерлок Система - настолни игри
-9%
Ново
-17%
PRE-ORDER

Независимо от броя на присъстващите, благодарение на разнообразието парти настолни игри, едно парти винаги може да бъде още по-забавно и интригуващо. NASTOLA.bg може да бъде вашият помощник в организирането на страхотно парти изживяване със своите предложения за парти бордови игри.

Защо да се доверите на парти игри за възрастни?

Купонът е място за забавление, а един от най-добрите начини за постигането на добро настроение, са различните парти игри с карти и игрови приключения, които могат да ви предложат.

Парти игрите могат да осигурят изключително динамични парти вечери, независимо дали сте малка, или пък голяма компания. Те ви гарантират смях, занимателно общуване и влизане в разнообразни игрови роли.

Избирайки между множество настолни игри за компания, всеки от вас ще бъде поставен в различна ситуации. Разкрийте невиждани таланти и неподозирани досега качества у вашите близки, приятели и/или познати.

Забавните игри за парти са отличен начин за създаването на една непринудена атмосфера на общуване, в която всички се отпускат в името на забавлението. Те демонстрират своята обща култура, интуиция, логическо мислене и актьорски и творчески заложби.

Разнообразие от забавни игри за парти за възрастни на едно място

Nastola.bg предлага широк асортимент от настолни парти игри, като най-общо бихме могли да ги разделим в следните основни групи:

Игралната дъска е вашето игрално поле. Следващият ход ще определи зарът, картата с послание или друг реквизит на играта. Невинаги късметът е определящ тук, нужни са и други умения, за които много скоро ще разберете.

Настолни игри за сръчност

Разнообразието от български настолни парти игри ще проверят сръчността и уменията ви да построите кула от блокове (тухлички) и ред други занимания. От вашите координация и умелост зависи бъдещият развой на играта.

Игри с предизвикателства, изискващи правилната стратегия

Едни от любимите парти игри са тези, които предизвикат участниците. Това е и причината тази подкатегория бордови игри да предлага широк набор от възможности. Мистър Туистър е една от най-популярните, не по-малко интригуваща е настолната игра “Една дума”, отборни игри “Активити” и други. Не на последно място си струва да споменем и стратегическата игра Експлодиращи котета: Парти кутия.

Куиз настолни игри

Този тип игри са особено подходящи за парти компании, които искат да изследват своите обща култура и познания в различни области на живота. Този с най-добри познания ще победи.

Ролеви настолни игри

Това са т.нар. игри тип “поле на фантазията”. В тях играчите обикновено са поставени в различни роли или е необходимо да съчиняват истории. Особено подходящи са за парти компании, в които артистизмът е открояващо се качество. Сред най-популярните заглавия тук бихме могли да споменем настолна игра “Върколаци", “What do you Meme?”, “Авалон” и други.

Криминале настолни игри

И тук предложенията от настолни игри е наистина широко. В каталоги ни ще откриете няколко такива игри, както и една от най-популярните “Black Stories” поредицата.

18+ настолни игри

Безспорно една част от споменатите предложения могат да бъдат подходящи парти игри за деца, но съществува една категория игри, чиито участници следва да са над 18 години. Такава например е играта “Cards Against Humanity”, чиято доза черен хумор не е за всеки. Предложенията ни за парти игри с алкохол, от друга страна, ще превърнат партито ви запомнящо се.

NASTOLA.bg събира на едно място щирок асортимент от парти игри на български и английски език. Няма значение дали ви предстои NASTOLA.bg за настолни парти игри на български са насреща.

В каталога си селектираме широк асортимент от игри на разнообразни цени и в множество категории. Изберете най-интригуващата за вас и се насладете на пълно забавление!