Основна настолна игра

Парти играта Dobble е подходяща за малки и големи групи приятели. Картите са илюстрирани с различни символи и само някои съвпадат. В играта е важно да имате добра фотогенична памет и да сте ловки. Открийте еднаквите картинки и спечелете.

Парти


Български, Английски
6.7
Рейтинг
В наличност
Код: BN00031
23.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Dobble е бърза парти игра за малки и големи компании приятели или за семейства. Правилата са прости и се играе бързо. Отварят се 2 карти, изтеглени от тестето и трябва да се открият символите, които са в еднаква форма и еднакъв цвят. Тук няма значение от размера на символа. Първият, който забележи еднаквите символи трябва веднага да ги произнесе на глас и така се признава за позналият. След това играта продължава като този играч изтегля нови 2 карти от тестето за теглене.

Целта в  Dobble е да реагираш бързо и да различаваш добре символите, за да спечелиш. Играта продължава докато свършат картите за теглене. Победител е човекът, който е спечелил най-много от единичните рундове.

Награди и отличия

  • 2013 Ludoteca Ideale Children's Games Winner
  • 2012 Japan Boardgame Prize U-more Award Nominee
  • 2012 Hra Roku Nominee
  • 2011 Gouden Ludo Nominee
  • 2010 Lys Enfant Finalist

Съдържание

  • 55 карти в кръгла форма

Правила

Изцяло на Български език.

Видео: Как се играе на Английски

Видео: Ревю на Английски

Характеристики на играта
Година на издаване 2009
Брой играчи 2 - 8
Времетраене 15
Подходяща възраст 6+
Board Game Geek Оценка 6.7
Сложност 1.03
Teгло 0.200 кг
Размери 13.5 х 13.5 х 8 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти