Основна настолна игра

BANG! The Dice Game е по-кратка версия със зарове на настолната игра BANG!. Попадате в Дивия Запад, където всички се стрелят. Престъпниците бягат, шерифът и заместниците му ги преследват, както и ловците на глави.

Парти


Английски
7
Рейтинг
Изчерпана наличност
Код: EN00026
41.90лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

BANG! The Dice Game е парти игра с престелки и преследвания в Дивия запад. Играта се играе с карти и зарове, както името подсказва. Участниците са:

 • 1 шериф - Единствено неговата карта е открита и ролята му е ясна за всички останали. Шерифът, разбира се, е защитник на реда и преследва престъпниците и ренегатите.
 • 2 заместници на шерифа - Те се опитват да помагат на шерифа в опазването на закона. Обаче тъй като техните роли са скрити, могат лесно да попаднат под вражески обстрел.
 • 2 ловци на глави (ренегати) - Тяхната роля е да преследват престъпниците и да ги спрат. Но тъй като те също понякога нарушават закона, са преследвани от полицията. 
 • 3 престъпници - Те са най-лошите участници в играта и трябва да бъдат застреляни.

Всеки играч приема една от тези роли като само шерифа си показва картата. По време на играта всички се стрелят като хвърлят заровете. А понякога те могат да лекуват или увеличават атаката - в зависимост от това какви символи се паднат.

Играта продължава докато не остане някой оцелял и тогава той и съотборника му са победителите.

Награди и отличия

 • 2013 Golden Geek Best Party Board Game Nominee

Съдържание

 • 5 зарчета със символи
 • 8 Карти с роли: 1 Шериф, 2 Заместник - шерифи, 3 Престъпника, 2 Ловци на глави
 • 16 Карти със специални герои 
 • 6 Карти - обяснения на зарчето
 • 9 Жетона "Стрели"
 • Жетони "Куршум" - точки живот (25 куршума по 1 точка, 15 куршума по 3 точки)

Разширения

 • BANG! The Dice Game: Old Saloon (2016)

Правила

Изцяло на Английски език.

Видео: Ревю на Bang! The dice game на Английски

Характеристики на играта
Вид игра игра с карти и зарчета, парти, тематика - Американски Запад, битка, блъфиране
Година на издаване 2013
Брой играчи 3 - 8
Времетраене 15
Подходяща възраст 8+
Board Game Geek Оценка 7
Сложност 1.28
Teгло 0.260 кг
Размери 13.5 х 19 х 3.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти