Основна настолна игра

Bears vs. Babies е друга парти настолна игра от създателите на Exploding kittens. Илюстрациите на картите са също толкова щури и смешни. Създайте най-откачените чудовища, за да се защитите успешно от лудите бебета.

Парти


Английски
5.7
Рейтинг
В наличност
Код: EN00005
74.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

С играта Bears vs. Babies  ще участвате в едно интересно създаване на чудовища. И както останалите проекти от създателите на Exploding kittens, чудовищата в тази игра са необичайно изглеждащи. А основната цел на играта е да се биете и да победите бебетата. 
Първоначално картите се разбъркват и се раздават по 5 карти на всеки играч като може да се гледа собствена ръка.  В допълнение основното тесте с карти за теглене трябва да се раздели на  3 тестета.
Играта започва произволно от един от участниците и после продължава по стрелката на часовника. Всеки играч има право да изиграе по 2 карти на своя ход. Като за да се създаде едно чудовище, задължително се започва от главата. Разбира се, за да я използва някой, то трябва да я притежава в своята ръка от карти. 
Силата на всяко чудовище расте с броя на неговите части. Освен това на всяка част от тялото пише колко точно точки сила дава. Колкото повече чудовища имате в своята армия, то вие сте по-силни. 

Действията на един играч на неговия ход са:
Изиграване на карта с цел създаване на чудовище или добавяне към вече съществуващо ИЛИ теглене на нова карта от едно от тестетата
Вторият ход се състои от същите възможни действия, но не е нужно да е идентичен

Пример: Ако ход 1 е бил изтегляне на карта от тесте, то ход 2 може да бъде поставяне на ръка към вече създадено чудовище от армията за увеличаване на силите му.

Относно бебетата и техните армии. Има 3 вида от тях спрямо различния цвят:

  • Земна бебе армия - зелени бебе карти
  • Морска бебе армия - син цвят бебета
  • Небесна бебе армия - карти в червен цвят

Когато играч изтегли от тесте бебе карта, то тогава тя се поставя в една от армиите в зависимост от нейният цвят. По същият начин се разделят и армиите с чудовища.

Победител става играчът, чиято армия изяде най-много бебета.

Съдържание

  • 1 пухкава кутия
  • 107 карти за игра
  • 1 игрално поле
  • 1 правила за игра
  • 1 полезна информация

Разширения

  • Bears vs Babies: NSFW Expansion Pack (2017)
  • Bears vs Babies: Exclusive Backer Card (2017)

Правила

Изцяло на Английски език.

Видео: Трейлър Bears vs Babies на Английски

Видео: Как се играе Bears vs Babies на Английски

Характеристики на играта
Вид игра парти, игра с карти, хумористична, комикс
Година на издаване 2017
Брой играчи 2 - 5
Времетраене 20
Подходяща възраст 10+
Board Game Geek Оценка 5.7
Сложност 1.17
Teгло 0.320 кг
Размери 16 х 11 х 4 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти