Основна настолна игра

Bears vs. Babies е друга парти настолна игра от създателите на Exploding kittens. Илюстрациите на картите са също толкова щури и смешни. Създайте най-откачените чудовища, за да се защитите успешно от лудите бебета.

Парти


Английски
5.7
Рейтинг
Изчерпана наличност
Код: EN00005
74.90лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

С играта Bears vs. Babies  ще участвате в едно интересно създаване на чудовища. И както останалите проекти от създателите на Exploding kittens, чудовищата в тази игра са необичайно изглеждащи. А основната цел на играта е да се биете и да победите бебетата. 
Първоначално картите се разбъркват и се раздават по 5 карти на всеки играч като може да се гледа собствена ръка.  В допълнение основното тесте с карти за теглене трябва да се раздели на  3 тестета.
Играта започва произволно от един от участниците и после продължава по стрелката на часовника. Всеки играч има право да изиграе по 2 карти на своя ход. Като за да се създаде едно чудовище, задължително се започва от главата. Разбира се, за да я използва някой, то трябва да я притежава в своята ръка от карти. 
Силата на всяко чудовище расте с броя на неговите части. Освен това на всяка част от тялото пише колко точно точки сила дава. Колкото повече чудовища имате в своята армия, то вие сте по-силни. 

Действията на един играч на неговия ход са:
Изиграване на карта с цел създаване на чудовище или добавяне към вече съществуващо ИЛИ теглене на нова карта от едно от тестетата
Вторият ход се състои от същите възможни действия, но не е нужно да е идентичен

Пример: Ако ход 1 е бил изтегляне на карта от тесте, то ход 2 може да бъде поставяне на ръка към вече създадено чудовище от армията за увеличаване на силите му.

Относно бебетата и техните армии. Има 3 вида от тях спрямо различния цвят:

  • Земна бебе армия - зелени бебе карти
  • Морска бебе армия - син цвят бебета
  • Небесна бебе армия - карти в червен цвят

Когато играч изтегли от тесте бебе карта, то тогава тя се поставя в една от армиите в зависимост от нейният цвят. По същият начин се разделят и армиите с чудовища.

Победител става играчът, чиято армия изяде най-много бебета.

Съдържание

  • 1 пухкава кутия
  • 107 карти за игра
  • 1 игрално поле
  • 1 правила за игра
  • 1 полезна информация

Разширения

  • Bears vs Babies: NSFW Expansion Pack (2017)
  • Bears vs Babies: Exclusive Backer Card (2017)

Правила

Изцяло на Английски език.

Видео: Трейлър Bears vs Babies на Английски

Видео: Как се играе Bears vs Babies на Английски

Характеристики на играта
Тип парти, игра с карти, хумористична, комикс
Година на издаване 2017
Брой играчи 2 - 5
Времетраене 20
Подходяща възраст 10+
Board Game Geek Оценка 5.7
Сложност 1.17
Teгло 0.320 кг
Размери 16 х 11 х 4 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти