Основна настолна игра

Black Stories е парти игра, която ви разкрива страшни истории. Ех, някои може да са реални или пък - не. Разгадайте всичките загадки чрез въпроси и улики, за да разкриете успешно криминалния случай.

Парти


Български
6.1
Рейтинг
В наличност
Код: BN00036
19.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Black Stories показва различни страховити истории по интригуващ начин. Играта предоставя много криминални случаи за разкриване. Някои са измислени, а други - не. Black Stories би се харесала много на любители на криминални сериали или романи.

Играе се с карти, на които има различни въпроси. Колкото повече въпроси задавате, толкова повече улики ще се разкриват пред вас. Използвайте своя нюх на криминален инспектор, следвайте логиката и въображението си.

Съдържание

  • 50 карти с черни истории
  • 31 карти престъпления
  • 49 карти жертви
  • 11 карти убиеца
  • 12 карти самоубийства
  • 1 карта смъртоносно ястие

Правила

Изцяло на Български език.

Видео: Ревю на Black Stories на Английски

Видео: Бира и игра на Black Stories на Английски

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти