Основна настолна игра

Вие сте част от шпионска мисия и трябва да ръководите успешно агентите от екипа си. Добре подбраните съобщения са ключови. Едно объркване може да изпрати агентите до вражески шпионин или пък до убиеца. Картата представлява различни картини за декодиране. А подаването на сигнали е изключително забавно. Може да се играе с първоначалната версия Кодови имена или самостоятелно.

Парти


Български
7.43
Рейтинг
В наличност
Код: BN00013
36.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Всички играчи се разделят на два отбора.  Всеки отбор има един координатор и един или няколко полеви агенти. Игралното поле се изгражда от 20 карти с картини, наредени под формата на правоъгълник (5х4). Тези карти ги избирате на случаен принцип. Всяка от тях има стрелка в горния ляв ъгъл и всъщност тя служи за ориентиране как да бъде поставена една карта.

Координаторите се намират от една и съща страна на игралното поле, а полевите агенти от противоположната страна. Пред тях има поставена една карта, посочваща всички шпиони и убиеца в играта. В зависимост от цвета на картата от двата края (син или червен), се определя кой отбор започва първи. В допълнение този отбор взима картата с двойния агент. Всеки координатор казва тайно съобщение на полевите агенти от своя отбор. Това тайно съобщение се съдържа само от една дума и броя на картите, до които се отнася.

Всеки отбор продължава да отгатва докато не допусне грешка. В този случай идва ред на противниковия отбор. Така играта продължава докато един от отборите не намери всички свои агенти или някой не открие убиеца. Печеливш е отборът, който пръв ги намери.

Съдържание

  • 16 плoчĸи c aгeнти в двa цвятa
  • 1 плoчĸa c двoeн aгeнт
  • 7 плoчĸи cъc cлyчaйни cвидeтeли
  • 1 плoчĸa c нaeмeн yбиeц
  • 200 ĸapти c 400 ĸoдoви имeнa
  • 40 ĸapти - шифъp
  • 1 ĸнижĸa c пpaвилa
  • 1 cтoйĸa зa ĸapтa
  • 1 пяcъчeн чacoвниĸ

Правила

Изцяло преведени на Български език.

Видео: Как се играе на Английски език


Характеристики на играта
Тип парти, семейна, кооперативна
Година на издаване 2016
Брой играчи 2-8
Времетраене 15+
Подходяща възраст 10+
Board Game Geek Оценка 7.43
Сложност 1.31
Размери 16 х 23 х 5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти