Основна настолна игра

Тази версия на настолната игра Кодови имена е подготвена специално за двама играча, които да се впуснат в опасни шпионски мисии. Те са на тайна мисия в голям град. Всеки агент знае къде се намират деветимата шпионина и насочва партньора си да ги открие. А наоколо са опасните убийци. Бързината е от значение, защото времето изтича.

Парти


Български
7.89
Рейтинг
Изчерпана наличност
Код: BN00014
36.90лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Кодови имена: Тандем е настолна игра от поредицата забавни игри Кодови имена. Тази версия е специално създадена за двама играча, но също така може да се играе и от повече хора по отбори. Игралното поле е под формата на решетка с карти поставени 5х5.

Играчите трябва да са един срещу друг и всеки помага на другия като използва тайни съобщения. Има една карта шифър, на която са посочени шпионите за разкриване, невинните граждани и опасните убийци. В тази игра картата е двустранна така че и двамата полеви агента могат да подават съобщения. Играчите се редуват в даването на указания. Всеки от тях има точно 9 думи, за които да сподели указания. А всяко съобщение се състои от една дума и броя на картите, за които отговаря. Обаче играта има и 3 думи, които всеки координатор е длъжен да избегне. Има и време, което се отчита, за да бъде играта по-динамична. Времето в играта са плочките със свидетели, които намаляват ходовете.

Печели този, който първи разкрие всички тайни съобщения и намери точните думи от игралното поле. Ако и двамата играчи успеят да открият думите преди ходовете им да бъдат изхабени, то и двамата печелят.

Награди и отличия

 • 2017 Golden Geek Best Cooperative Game Nominee
 • 2017 Golden Geek Best 2-Player Board Game Winner
 • 2017 Golden Geek Best 2-Player Board Game Nominee

Съдържание

 • 15 карти зелени агента
 • 100 двустранни карти с улики
 • 11 плочки с време (плочки-свидетели)
 • 1 карта убиец
 • 1 карта с мисии
 • 1 поставка за карти
 • 1 книга с правила
 • 200 карти с 400 нови думи, които могат да се играят и с оригиналната версия Кодови имена

Правила

Изцяло преведени на Български език

Видео: Ревю на Английски език

Характеристики на играта
Тип парти, кооперативна, семейна
Година на издаване 2017
Брой играчи 2-4
Времетраене 15+
Подходяща възраст 11+
Board Game Geek Оценка 7.89
Сложност 1.38
Teгло 0.6 кг
Размери 16 х 23 х 5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти