Основна настолна игра

Exploding kittens: NSFW edition е друга версия на забавната парти игра с експлодиращи котки. Картите са украсени със специални нецензурирани илюстрации. Избухнете в смях и надпревара със своите приятели.

Парти


Английски
6.2
Рейтинг
Изчерпана наличност
Код: EN00013
50.00лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Exploding kittens: NSFW edition е различна версия от оригиналната, но се играе по същия начин. Различават се илюстрациите върху самите карти. Те са абсолютно нецензурирани и изключително забавни. 
Картите са общо 56 и в тях има 4 експлодиращи котки, 6 карти защита от експлодиране (деактивиране) и карти с допълнителни ефекти. На всеки играч се раздават по 6 карти, които държи в ръката си.
Има едно основно тесте, от което всеки тегли карти и поставя поставя в ръката си. И в допълнение има едно тесте за изхвърлени карти.
Ходът преминава като участник изиграва карта от своята ръка, а също може и да пропусне. После ходът се завършва като се тегли карта. Всеки играч може да използва карта с определена функция и при някои се пропуска тегленето от тестето.
А ето и какво точно представляват всички тези карти и техните ефекти:

 • Експлодираща котка - Когато бъде изтеглена от някой играч, тя води до експлозия. Може да бъде деактивирана ако в тестето си има карта “деактивиране”. В противен случай играчът изгаря и отпада от играта.
 • Деактивиране - Всеки играч в началото получава по една защитна карта. Тя му помага в случай на експлозия като деактивира котката. Също така може да бъде изтеглена от тестето по време на игра.
 • Атака - Тази карта се дава от един играч на друг. Човекът, който е дал тази карта на някой, пропуска тегленето на карта. Обаче щом някой я получи, то той е принуден да изиграе хода си 2 пъти. 
 • Стоп - тази карта отхвърля извършването на конкретно действие/ефект на дадена карта. Но не може да бъде спряно експлодирането.
 • Пропускане - С нея участник може да пропусне своя ход и да не тегли карта.
 • Услуга - Играч иска услуга от някой друг. Човекът, от който е поискана, може да избере карта по свое желание от ръката си и да я даде на другия играч. 
 • Разбъркване на тестето с карти
 • Поглеждане в бъдещето - Играч може да погледне първите 3 карти от тестето за теглене. След което ги връща обратно в същата поредност.
 • Карти с илюстрации, но без конкретна функция - Те могат да бъдат събирани от играчите и да бъдат изиграни по двойки или в комбо.

Когато някой има 2 еднакви карти от тези без конкретна функция, той може да открадне една карта от друг участник, избрана на случаен принцип.

Комбото от 3 еднакви карти без ефект дава право да се вземе карта от някой, но този път може да се конкретизира коя точно.

Комбо от изиграни 5 различни карти - това дава право на човекът, изиграл тези карти да си избере една карта от тестето с изхвърлени и да я задържи в ръката си.

Победител в нецензурираната версия Exploding Kittens: NSFW edition е този, който оцелее до последно в играта.

Съдържание

 • 56 карти за игра с нецензурирани илюстрации
 • 1 кутия
 • 1 правила за игра

Правила

Изцяло на Английски език.

В действие: Bikini cat в Exploding Kittens 

Видео: Трейлър и как се играе на Ангийски

Характеристики на играта
Тип парти, хумористична, игра с карти, за възрастни
Година на издаване 2015
Брой играчи 2-5
Времетраене 15
Подходяща възраст 18+
Board Game Geek Оценка 6.2
Сложност 1.08
Teгло 0.240 кг
Размери 16 х 11 х 4 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!