Настолна игра Exploding Kittens: NSFW edition

Exploding kittens: NSFW edition е друга версия на забавната парти игра с експлодиращи котки. Картите са украсени със специални нецензурирани илюстрации. Избухнете в смях и надпревара със своите приятели.

ПАРТИ

 • Играчи: 2-5
 • Времетраене: 15 мин
 • Възраст: 18+
 • Правила: Лесни (до 10 мин)

49,50лв.

Изчерпан

Exploding kittens: NSFW edition е различна версия от оригиналната, но се играе по същия начин. Различават се илюстрациите върху самите карти. Те са абсолютно нецензурирани и изключително забавни.
Картите са общо 56 и в тях има 4 експлодиращи котки, 6 карти защита от експлодиране (деактивиране) и карти с допълнителни ефекти. На всеки играч се раздават по 6 карти, които държи в ръката си.
Има едно основно тесте, от което всеки тегли карти и поставя поставя в ръката си. И в допълнение има едно тесте за изхвърлени карти.
Ходът преминава като участник изиграва карта от своята ръка, а също може и да пропусне. После ходът се завършва като се тегли карта. Всеки играч може да използва карта с определена функция и при някои се пропуска тегленето от тестето.

А ето и какво точно представляват всички тези карти и техните ефекти:

 • Експлодираща котка – Когато бъде изтеглена от някой играч, тя води до експлозия. Може да бъде деактивирана ако в тестето си има карта “деактивиране”. В противен случай играчът изгаря и отпада от играта.
 • Деактивиране – Всеки играч в началото получава по една защитна карта. Тя му помага в случай на експлозия като деактивира котката. Също така може да бъде изтеглена от тестето по време на игра.
 • Атака – Тази карта се дава от един играч на друг. Човекът, който е дал тази карта на някой, пропуска тегленето на карта. Обаче щом някой я получи, то той е принуден да изиграе хода си 2 пъти.
 • Стоп – тази карта отхвърля извършването на конкретно действие/ефект на дадена карта. Но не може да бъде спряно експлодирането.
 • Пропускане – С нея участник може да пропусне своя ход и да не тегли карта.
 • Услуга – Играч иска услуга от някой друг. Човекът, от който е поискана, може да избере карта по свое желание от ръката си и да я даде на другия играч.
 • Разбъркване на тестето с карти
 • Поглеждане в бъдещето – Играч може да погледне първите 3 карти от тестето за теглене. След което ги връща обратно в същата поредност.
 • Карти с илюстрации, но без конкретна функция – Те могат да бъдат събирани от играчите и да бъдат изиграни по двойки или в комбо.

Когато някой има 2 еднакви карти от тези без конкретна функция, той може да открадне една карта от друг участник, избрана на случаен принцип.

Комбото от 3 еднакви карти без ефект дава право да се вземе карта от някой, но този път може да се конкретизира коя точно.

Комбо от изиграни 5 различни карти – това дава право на човекът, изиграл тези карти да си избере една карта от тестето с изхвърлени и да я задържи в ръката си.

Победител в нецензурираната версия Exploding Kittens: NSFW edition е този, който оцелее до последно в играта.

Съдържание

 • 56 карти за игра с нецензурирани илюстрации
 • 1 кутия
 • 1 правила за игра

Правила

Exploding Kittens: NSFW edition е изцяло на английски език.

Видео: Трейлър и как се играе Exploding Kittens: NSFW edition на английски език

Тегло 0,240 кг
Размери 16 × 11 × 4 см
Година на издаване

Механики

, ,

Оценка в BGG

Правила

Сложност

Възраст

1 отзив за Настолна игра Exploding Kittens: NSFW edition

 1. Катя Томова

  Exploding kittens е чудесно средство за забавление! И то не само за деца, а и за възрастни. В Happy hours, които имаме в офиса с колегите прекарваме страхотно време в разучаване на нови игри. И естествено, не спираме да се забавляваме и да се смеем заедно. Апелът ми към младите хора и родители е да научат децата си по-често да прекарват времето в чудесни игри заедно в семейството и приятелите си, а не пред компютъра.

Добавяне на отзив

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

 • наложен платеж при доставка
 • кредитна/дебитна карта
 • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.

Също може да ви хареса…