Основна настолна игра

Jungle Speed е парти настолна игра, в която е нужно да сте ловки. Бъдете готови да грабнете дървения тотем във всеки един момент. Това ще ви помогне да изчистите тестето си от карти и да станете победител.

Парти


Английски
6.6
Рейтинг
Изчерпана наличност
Код: BN00034
34.90лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Jungle Speed е настолна парти игра още от началото на века. Обаче е толкова лесна за разбиране и забавна за игра, че и днес се игра с интерес от малки или по-големи групи приятели.  Страхотна игра е за вечерно събиране, пикник или парти , а дори и само за прогонване на скуката. Основната цел е да останеш без карти, за да се постигне трябва да се мисли и действа бързо.

В играта има различни цветове карти, от които се изгражда тестето за всеки играч  - по равен брой. Това тесте се поставя пред всеки участник така че да не се виждат самите карти. Дървеният тотем се поставя по средата между всички в изправена позиция, за да е достъпен за хващане. 

Играта започва като един от всички изтегля и обръща първата карта от своето тесте, за да се вижда от всички. Важно е картата да се изтегля така че играчът сам да не я вижда преди останалите. Продължава се с тегленето към следващия по часовниковата стрелка. Пред всеки участник се образува тесте на изиграните карти, което се трупа. Само последно изиграната карта е “активната” карта. 

Щом няколко човека отворят карти с еднакви форми на нея, то тогава настъпва момента за дуел. Той преминава като играчите се опитват първи да грабнат тотема от средата на масата. Трябва да се използва ръката, с която са били отворени картите от тестето за теглене. Този, който го направи пръв, печели и предоставя своето тесте с изиграни карти на загубилия. Събират се 2-те тестета - това на спечелилия играч и това на загубилия и се поставят най-отдолу на картите за теглене. 

Също така има момент на наказание - това е ако някой хване тотема без да е трябвало. Тогава този участник получава тестетата с изиграни карти на всички останали и ги прибавя към собственото тесте за теглене. 

Играта приключва когато някой изчисти всички свои карти. Те включват и тестето от изиграни карти. Дори когато на играч не му останат карти за теглене, то той трябва да бъде търпелив и да спечели и последният си дуел, за да остане напълно без карти.

Победител в Jungle Speed става този, който остане без никакви карти (за теглене и вече изиграни). Важно е да си бърз и внимателен, за да станеш повелител на дървения тотем.

Награди и отличия

  • 2003 Spiel der Spiele Hit für Viele Recommended
  • 2003 Kinderspielexperten "8-to-13-year-olds" Nominee

Съдържание

  • 1 червена торбичка
  • 1 дървен тотем
  • 72 карти с цветни символи: 18 червени, 18 жълти, 18 зелени и 18 лилави
  • 8 карти действие: 2 с оцветени стрелки, 3 със сочещи навън стрелки и 3 със стрелки, сочещи навътре
  • 1 книга с правила

Разширения

  • Jungle Speed: The Extreme Expansion (2003)

Правила

Изцяло на Български език.

Видео: Правила на играта Jungle Speed в 1 минута

Видео: Ревю на Jungle Speed

Характеристики на играта
Вид игра парти, игра с действие, игра с карти, игра в реално време
Година на издаване 1997
Брой играчи 2 - 8
Времетраене 10
Подходяща възраст 7+
Board Game Geek Оценка 6.6
Сложност 1.15
Размери 13.5 х 15 х 7.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти