Основна настолна игра

Тази версия на настолната игра Кодови имена е подготвена специално за двама играча, които да се впуснат в опасни шпионски мисии. Те са на тайна мисия в голям град. Всеки агент знае къде се намират деветимата шпионина и насочва партньора си да ги открие. А наоколо са опасните убийци. Бързината е от значение, защото времето изтича.

Парти


Български
7.89
Рейтинг
В наличност
Код: N0015

Офертата изтича след:

31.00лв. 36.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Цялата информация за 
доставка и плащане.

Имате нужда от помощ? С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси относно този продукт. Може да се свържете с нас на телефон 0885915712 или да ни пишете на

pishi@nastola.bg

Кодови имена: Тандем е настолна игра от поредицата забавни игри Кодови имена. Тази версия е специално създадена за двама играча, но също така може да се играе и от повече хора по отбори. Игралното поле е под формата на решетка с карти поставени 5х5.

Играчите трябва да са един срещу друг и всеки помага на другия като използва тайни съобщения. Има една карта шифър, на която са посочени шпионите за разкриване, невинните граждани и опасните убийци. В тази игра картата е двустранна така че и двамата полеви агента могат да подават съобщения. Играчите се редуват в даването на указания. Всеки от тях има точно 9 думи, за които да сподели указания. А всяко съобщение се състои от една дума и броя на картите, за които отговаря. Обаче играта има и 3 думи, които всеки координатор е длъжен да избегне. Има и време, което се отчита, за да бъде играта по-динамична. Времето в играта са плочките със свидетели, които намаляват ходовете.

Печели този, който първи разкрие всички тайни съобщения и намери точните думи от игралното поле. Ако и двамата играчи успеят да открият думите преди ходовете им да бъдат изхабени, то и двамата печелят.

Награди и отличия

 • 2017 Golden Geek Best Cooperative Game Nominee
 • 2017 Golden Geek Best 2-Player Board Game Winner
 • 2017 Golden Geek Best 2-Player Board Game Nominee

Съдържание

 • 15 карти зелени агента
 • 100 двустранни карти с улики
 • 11 плочки с време (плочки-свидетели)
 • 1 карта убиец
 • 1 карта с мисии
 • 1 поставка за карти
 • 1 книга с правила
 • 200 карти с 400 нови думи, които могат да се играят и с оригиналната версия Кодови имена

Правила

Изцяло преведени на Български език

Видео: Ревю на Английски език

Характеристики на играта
Вид игра парти, кооперативна, семейна
Година на издаване 2017
Брой играчи 2-4
Времетраене 15+
Подходяща възраст 11+
Board Game Geek Оценка 7.89
Сложност 1.38
Teгло 0.6 кг
Размери 16 х 23 х 5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти