Основна настолна игра

Това е новата версия на парти играта Travelin’. Travelin’ New Edition съдържа подобрения в дизайна и някои нови карти, които да направят играта още по-вълнуваща. Това е напълно самостоятелна версия, а не разширение!

Парти


Английски
6.8
Рейтинг
В наличност
Код: EN00056
36.00лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Travelin' New Edition e нова самостоятелна версия на настолната парти игра Travelin’. Играта е специално създадена за хора, които им харесва да пътуват и често го правят. С пътуванията си из Европа ще може да се запознаете с най-хубавите и най-лошите страни на различните държави.

Ще пътувате с 3 вида транспорт - автобус, влак или самолет до всяка точка по картата на Европа - България, Румъния, Сърбия, Турция, Германия, Англия, Исландия и много други.  А в случай, че не знаете много добре къде се намира всяка една от тези страни, то Travelin' New Edition ще ви бъде много полезна за опознаване на държавите освен забавна.

Помните ли странните таксиметрови шофьори, заядливите гранични полицаи, развалените дюнери и останалите неприятни, но изключително интересни случки от едно пътуване. Ех сега, може да се посмеете на несполуките докато играете с приятели или семейството.

Travelin' New Edition е игра с карти. В началото всеки участник получава по 8 карти. а от останалите карти се образува тесте за теглене по време на играта и пазар с 3 отворени карти. Играта се състои от няколко рунда, а всеки рунд се състои от 3 фази на действие:

 • Теглене на карта - Играчът може да изтегли от тестето на произволен принцип 2 карти или да избере да вземе 1 от раздадените общи карти. а също има възможност да вземе най-горната карта от купчината с изхвърлени.
 • Извършване на действие - На всеки ход може да се извърши само едно действие освен ако не се използва карта, която дава допълнително. Като например то може да бъде:
              - Пътуване до определена държава, която вече е налична в личното тесте и имайки необходимия транспорт.
              - Използване на карта “действие” - Тези карти са обозначение със синя стрелка в горния ляв ъгъл. На всяка карта в долния край е обяснено самото действие. Понякога е възможно да дава правото да изпълниш 2 неща едновременно. Също така всяка държава може да се използва в ролята на карта “действие” като се обърне долния край нагоре. Всяка страна може да бъде изиграна по този начин само веднъж по време на цялата игра.
 • Изхвърляне на карта - Избира се една карта от личното тесте и се поставя в тестето за изхвърлени карти. Целта на играта е да се събират ценни сувенири, да се прецакват други участници, за да става забавно и да се пропътуват 5 държави.

Щом някой е достигнал 5 пропътувани държави, то играта приключва и се броят точките.

В Travelin’ New Edition за разлика от предната версия, участникът, стигнал пръв до 5 държави получава и бонус картата “Златен трофей”. Тази карта дава допълнително 5 точки победа.

Победител е този, който има най-много събрани точки от пътуване и събиране на важни сувенири.

Съдържание

 • 2 карти на Европа - 1 в книжката с правила за игра и 1 на самата кутия
 • 116 карти, от които:
  • 47 карти държави

   28 карти с различни видове транспорт (автобус, влак, самолет)

   26 карти с действия

   7 карти със специални действия

   1 карта Blizzard (стоп на пътуането за един рунд)

   1 карта за обръщане на реда на игране

   1 карта "златен трофей"

   5 помощни карти при игра (по 1 за всеки играч)

 • 1 правила за игра

Правила

Изцяло на английски език и могат да бъдат намерени онлайн ето тук.

Видео: Отваряне на Travelin' New Edition на английски

Видео: Как се играе Travelin' на английски

Видео: Интервю с автора на Travelin' New Edition - Eli Lester на английски

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти