Настолна игра Happy Little Dinosaurs

Напоследък изглежда, че всички сме просто динозаври, които се опитват да избегнат падащите метеори. В тази игра ще се опитате да избегнете всички малки бедствия в живота. Може да паднете в яма с гореща лава или да ви бъде вързана тенекия от друг диноьзавър, но динозаврът, който оцелее във всичко това, печели играта!

В Happy Little Dinosaurs първият човек, който достигне 50 точки или е последният останал динозавър, печели!

ПАРТИ

 • Играчи: 2-6
 • Времетраене: 30-60 мин
 • Възраст: 8+
 • Правила: Лесни (до 10 мин)

36,90лв.

В наличност

Напоследък изглежда, че всички сме просто динозаври, които се опитват да избегнат падащите метеори. В тази игра ще се опитате да избегнете всички малки бедствия в живота. Може да паднете в яма с гореща лава или да ви бъде вързана тенекия от друг диноьзавър, но динозаврът, който оцелее във всичко това, печели играта!

В Happy Little Dinosaurs първият човек, който достигне 50 точки или е последният останал динозавър, печели играта! По време на всеки рунд ще обръщате карта на бедствие, включваща природно, хищническо или емоционално бедствие. Всеки играч ще играе карта с точки с надеждата да събере точки и да избегне бедствието.

Ще работите, за да избегнете всички малки бедствия в живота и ще се смеете, докато се случват на вашите приятели. Ако съберете 3 карти с бедствия от един и същи тип ИЛИ 3 различни вида карти с бедствия, ще излезете от играта. Картите с точки включват оръжия, дрънкулки и талисмани за късмет, които използвате за събиране на точки и избягване на бедствия. Всяка карта има точкова стойност между 0 и 9, която ще използвате, когато отбелязвате рунд. Можете да използвате незабавни карти в различни моменти по време на играта, за да промените шансовете във ваша полза или да спасите своя динозавър от сигурна смърт.
Таблата на играчите включват характеристиките на вашия динозавър, маршрут за бягство, който използвате, за да следите резултата си, и зона за бедствия, където ще събирате карти за бедствия.
Ще избегнете ли успешно бедствията или ще бъдете изядени от праисторически кит? Само картите могат да решат.

Съдържание

 • 4 игрални табла с динозаври;
 • 97 игрални карти;
 • 4 фигури с динозаври;
 • Правила на английски език.

Правила

В кутията на Happy Little Dinosaurs ще откриете правилата на английски език.

Тегло 0,550 кг
Размери 25,4 × 28 × 15 см
Година на издаване

Механики

, , , , ,

Правила

Сложност

Възраст

1 отзив за Настолна игра Happy Little Dinosaurs

 1. Kuroura (потвърден клиент)

  Много добра и забавна настолна игра, радва ме този art style.

  *Когато я отворих, едната фигурка беше почти счупена (най-вероятно при транспорта/производството), свързах се с nastola за този проблем и те ми я подмениха с чисто нова за тяхна сметка (вкл. куриерски услуги), препоръчвам ги с две ръце!

Добавяне на отзив

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

 • наложен платеж при доставка
 • кредитна/дебитна карта
 • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.

Също може да ви хареса…