Настолна игра Шерлок! 09 – Кой е Винсент Льоблан?

В Шерлок! 09 – Кой е Винсент Льоблан?, част от системата настолни игри Шерлок!, участниците се превръщат в детективи, разследващи мистериозно убийство. Жертва на катастрофа е намерена в предградията на Париж, но нещата просто не се връзват. Какво, как и защо се е случило? Следвайки уликите, екипът ви от детективи трябва да отговори на тези и много други въпроси.

ПАРТИ

  • Играчи: 1-8
  • Времетраене: 40-60 мин
  • Възраст: 10+
  • Правила: Лесни (до 10 мин)

Original price was: 13,90лв..Current price is: 9,99лв..

В наличност

Всички игри Шерлок

В Шерлок! 09 – Кой е Винсент Льоблан?, част от системата настолни игри Шерлок!, участниците се превръщат в детективи, разследващи мистериозно убийство.

Жертва на катастрофа е намерена в предградията на Париж, но нещата просто не се връзват. Какво, как и защо се е случило? Следвайки уликите, екипът ви от детективи трябва да отговори на тези и много други въпроси… Ще разгадаете ли мистерията около този инцидент?

За разрешаване на случая разполагате с 32 карти с улики. Основният принцип в играта е, че всеки от вас вижда само част от уликите и вие решавате кои от тях да разкриете на останалите играчи и кои – да изчистите. Всяка игра започва с кратко въведение и една начална карта с улики на масата. По време на игра, следвайки няколко прости правила, вие ще трябва да анализирате уликите, да обсъждате теории и да използвате дедуктивните си умения, за да разплетете мистерията.

Един ход на играта протича по следния начин:

Изберете карта от ръката си и я поставете на масата, така че всички играчи да могат да прочетат и видят цялата информация, като е препоръчително е да прочетете на глас информацията от картата. Ако изиграете улика, която не изглежда важна за случая, губите точки в края на играта, така че внимавайте! Някои улики са жизненоважни за разрешаването на случая. Можете да споделяте и обяснявате своите теории във всеки единт момент, както и да говорите за картите, които имате в ръката си, но не можете да ги показвате на другите играчи. Можете да прочетете на глас единствено думите с удебелен шрифт или текста в рамка.

В края на играта, когато всички карти с улики са разкрити или изчистени, трябва внимателно да проверите цялата информация и да подготвите теория какво се е случило, работейки заедно. След това, отворете въпросника и отговорете на всички въпроси. По време на тази фаза от играта можете да говорите свободно за изчистените карти и за информацията, която помните от тях. Всеки верен отговор носи 2 точки.

Съдържание

  • 32 карти

Други Шерлок!

Всички Шерлок!

Правила

Шерлок! – правила на български език (PDF)

Тегло 0,100 кг
Размери 9 × 6,5 × 1,5 см
Година на издаване

Механики

, ,

Оценка в BGG

Правила

Сложност

Възраст

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Настолна игра Шерлок! 09 – Кой е Винсент Льоблан?”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

  • наложен платеж при доставка
  • кредитна/дебитна карта
  • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.

Също може да ви хареса…