Основна настолна игра

В играта Стой далеч вие ще поемете ролята на участниците от спасителен екип. Изпратени сте на изплувалия остров Р’лйех да разберете какво се е случило с изследователите от археологическата експедиция. Ще се опитате да откриете чудовището, но то вече е сред вас. Бъдете задружни и победете заедно или Нещото ще ви зарази!

Парти


Български
6.21
Рейтинг
Изчерпана наличност
Код: BN00009
26.90лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Това е и парти, и хорър настолна игра. Всички играете, за да победите играта и да се забавлявате или тя ще ви надвие.

В играта сте част от спасителния екип попаднал на изплувалия остров Р’лйех. Вие трябва да разкриете Нещото и заразените хора. Първоначално всички започвате като хора, но в последствие някои биват заразени. Така се разделяте на два отбора: Хора и Заразените, от които е част чудовището. Един от играчите приема ролята му през първия ход.

Играе се с тесте карти, от което на всеки се раздават по 4 карти. Всеки пази картите си скрити. Изключение е случая, когато пише, че някоя карта трябва да бъде разкрита. По време на своя ход всеки изпълнява няколко действия като:

  • Тегли карта от тестето и я запазва в ръката си. Възможно е да се падне карта “Паника” или “Стой далеч”.

  • При изтеглена карта “Паника”, трябва да я изпълните и да я оставите настрана при изиграните карти

  • При изтеглена карта “Стой далеч” има 2 възможности:  да изхвърлите карта от собственото ви тесте при изиграните карти с лице надолу или да изпълните една карта “Стой далеч” и да я оставите при изиграните карти

  • Последната стъпка от хода ви е да дадете една карта “Стой далеч” от вашето тесте и да я дадете на играча след вас. Преди да вземе картата, този играч трябва да я замени с друга “Стой далеч” карта от неговото тесте.

В случай, че е налично препятствие между двама играчи, то последната стъпка се пропуска.

Стой далеч приключва когато бъде разкрито Нещото или докато не остане човек, който е  незаразен.

Съдържание

  • 110 карти
  • 89 карти "Стой далеч"
  • 20 карти "Паника"
  • 1 карта сделка

Правила

Изцяло преведени на Български език.

Ревю

Видео: Как се играе на Английски език


Характеристики на играта
Тип парти, хорър
Година на издаване 2014
Брой играчи 4-12
Времетраене 15-60
Подходяща възраст 13+
Board Game Geek Оценка 6.21
Сложност 1.21
Teгло 0.220 кг
Размери 10 х 19 х 3.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!