Основна настолна игра

Играчите влизат в ролята на джуджета. Те кротко копаят в мината, търсейки злато, но изневиделица някой строшава лампата и настава пълен мрак - саботьорът направи своя удар. Но кои от играчите са саботьори? Изданието Саботьор 1+2 включва основната игра и разширение, в което златотърсачите могат да решат да се състезават отборно, а може да изберат всяко джудже да копае за себе си!

Парти


Български
6.9
Рейтинг
Изчерпана наличност
Код: BN00066
34.90лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

В това издание изцяло на български език е включена основната настолна игра Саботьор и разширението Саботьор 2.

Джуджетата отново се спускат в мината, за да изкопаят бленуваното от тях злато. Този път златотърсачите се състезават отборно, а може би ще искат всичко за себе си?С помощта на картите с джуджета на играчите е възложена роля - или на златотърсач, или на саботьор. Ролите са тайни и могат да бъдат разкрити чак в края на рунда. Членовете и на двата екипа ще трябва да работят заедно, но участниците не знаят кой е на тяхна страна.

Разширението Саботьор 2 добавя: нови карти с джуджета към основната игра (началник геолог, спекулант), както и нови условия за победа; нови карти с действия, които дават допълнителни възможности за копане или саботиране(кражба, смяна на шапките); нови карти с тунели (мост, врата, стълба, 2 завоя); възможност играчите да се разделят в отбори по цветове (сини срещу зелени).

Награди и отличия

  • 2005 Japan Boardgame Prize Best Foreign Game for Beginners Nominee

Съдържание на Саботьор (основна игра)

  • 44 карти с тунели
  • 27 карти с действия
  • 28 карти със злато
  • 11 карти с джуджета (7 карти златотърсачи, 4 карти саботьори)

Съдържание на Саботьор 2 (разширение)

  • 30 карти с тунели
  • 21 карти с действия
  • 28 карти с парчета злато
  • 15 карти с джуджета
  • 32 чипа със злато (злато на стойност 1, 2 или 5)

Правила

Основната игра и нейното разширение, включително правилата, са изцяло на български език.

Видео: Как се играе Саботьор (на английски)

Видео: Как се играе Саботьор 2 (на английски)

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти