Настолна игра Шерлок! 01 – Последно повикване

В тази част от поредицата Шерлок! играчите се превръщат в екип от детективи, който трябва да работи заедно, ако иска да разбере какво, как и защо се е случило на полет TJ1309.

ПАРТИ

  • Играчи: 1-8
  • Времетраене: 40-60 мин
  • Възраст: 10+
  • Правила: Лесни (до 10 мин)

13,90лв.

В наличност

Всички игри Шерлок

В Шерлок! 01 – Последно повикване, част от системата настолни игри Шерлок!, участниците се превръщат в детективи, разследващи загадъчен случай. За да разрешите загадката, разполагате с 32 карти с улики. Всеки играч вижда част от уликите и избира кои карти да разкрие и кои да изчисти. Играта се състои в отборно анализиране на уликите, предлагане на теории и прилагане на дедуктивни умения.

Мистериозна смърт по време на полет… Накъде водят уликите? Вашият екип от опитни детективи трябва да работи заедно и да проследи нишката от доказателства, за да стигне до истината!

Как се игра Шерлок! 01 – Последно повикване

Един ход на играта протича по следния начин: Изберете карта от ръката си и я поставете на масата, така че всички играчи да могат да прочетат и видят цялата информация, като е препоръчително е да прочетете на глас информацията от картата. Ако изиграете улика, която не изглежда важна за случая, губите точки в края на играта, така че внимавайте! Някои улики са жизненоважни за разрешаването на случая. Можете да споделяте и обяснявате своите теории във всеки единт момент, както и да говорите за картите, които имате в ръката си, но не можете да ги показвате на другите играчи. Можете да прочетете на глас единствено думите с удебелен шрифт или текста в рамка.

В края на играта, когато всички карти с улики са разкрити или изчистени, трябва внимателно да проверите цялата информация и да подготвите теория какво се е случило, работейки заедно. След това, отворете въпросника и отговорете на всички въпроси. По време на тази фаза от играта можете да говорите свободно за изчистените карти и за информацията, която помните от тях. Всеки верен отговор носи 2 точки.

Други Шерлок!

Всички Шерлок!

Правила

Шерлок – правила на български език (PDF)

Играта Шерлок! 01 – Последно повикване е изцяло на български език.

Тегло 0,100 кг
Размери 9 × 6,5 × 1,5 см
Година на издаване

Механики

, , ,

Оценка в BGG

Правила

Сложност

Възраст

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Настолна игра Шерлок! 01 – Последно повикване”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

  • наложен платеж при доставка
  • кредитна/дебитна карта
  • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.