Основна настолна игра

Travelin' е невероятна парти игра, с която пътувате из цяла Европа. Направете си пътешествия по цялата карта, анексирайте държава на ваш опонент, дайте на някой “лош дюнер” и спечелете най-много точки. Забавлявайте се докато пътувате и печелите!

Парти


Английски
8.1
Рейтинг
В наличност
Код: EN00001
24.00лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

Travelin' e създадена спрямо преживяванията на много туристи от интересния хостел Мидланд в Букурещ, Румъния. Играта е специално създадена за хора на пътешествие, които да има с какво да се забавляват.

Може да се пътува с влак, автобус или самолет до всяка точка по картата на Европа - Кипър, Балканските държави, Чехия, Полша, Латвия, Русия, Англия, Исландия и много други. А в случай, че не знаете много добре къде се намира всяка една от тези страни, то Travelin' ще ви бъде много полезна освен забавна. 

Помните ли странните таксиметрови шофьори, заядливите гранични полицаи, развалените дюнери и останалите неприятни, но изключително интересни случки от едно пътуване. Ех сега, може да се посмеете на несполуките докато играете с приятели или семейството.

Travelin' се играе с карти и в началото се раздават по 8 карти на всеки участник. Образува се тесте за теглене, което се оставя по средата на масата и се раздават 3 общи карти - виждат се от всеки и може да се тегли от тях вместо от тестето. 

Играта се състои от няколко рунда - докато един от играчите направи пътешествие до 5 държави. А всеки рунд се състои от 3 фази на действие:

 • Теглене на карта - Играчът може да изтегли от тестето на произволен принцип 2 карти или да избере да вземе 1 от раздадените общи карти.
 • Извършване на действие - На всеки твой ход можеш да извършиш едно действие. Като например то може да бъде:
  • пътуване до определена държава, която вече е налична в твоето лично тесте и имайки необходимия транспорт.
  • използване на карта “действие” - Тези карти са обозначение със синя стрелка в горния ляв ъгъл. На всяка карта в долния край е обяснено самото действие. Понякога е възможно да ти дава правото да изпълниш 2 неща едновременно. Също така всяка държава може да се използва в ролята на карта “действие” като се обърне долния край нагоре. Всяка страна може да бъде изиграна по този начин само веднъж по време на цялата игра.
 • Изхвърляне на карта - Избираш една карта от твоето тесте, която ти е най-малко нужна и я поставяш в тестето за изхвърлени карти.

По този начин всички играчи се изреждат и когато някой пропътува до 5 държави, играта приключва. Победител е човекът с най-много спечелени точки.

Съдържание

 • 4 карти на Европа
 • 47 карти държави
 • 28 карти транспорт (автобус, влак, самолет)
 • 25 карти действие
 • 7 карти специално действие
 • 1 карта с правила за игра

Правила

Изцяло на Английски език.

За сваляне

 Допълнителна карта за принтиране

Ревю

Видео: Как се играе Travelin'

Видео: Travelin' интро

Видео: Трейлър и как се играе Travelin' на Английски с Eli Lester

Характеристики на играта
Тип парти, семейна, игра с карти, хумористична, пътуване
Година на издаване 2017
Брой играчи 2-5
Времетраене 20-50
Подходяща възраст 10+
Board Game Geek Оценка 8.1
Сложност 1.25
Teгло 0.320 кг
Размери 16 х 11 х 4 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти