Основна настолна игра

Очаквали ли сте момента когато ще се изправите срещу приятелите си с армия? В парти играта Unstable Unicorns си изграждате армия от многоцветни еднорози. Обаче вашите приятели също притежават вълшебни еднорози. Коя многоцветна армия ще бъде по-силна?

Парти


Английски
6.6
Рейтинг
Изчерпана наличност
Код: EN00041
50.00лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Unstable Unicorns е добър избор за парти игра, която да играете с приятели вкъщи или на открито. Разбира се, тъй като в играта е пълно с многоцветни еднорози, те трябва и да бъдат гледани някъде. Затова всеки играч има своя конюшня, където отглежда своите еднорози. Целта е някой да успее пръв да изгради армия от еднорози.

Първоначално се подготвят картите с бебе еднорози и всеки участник си избира по един бебе-еднорог за своята конюшня. Останалите си остават в тестето и се поставят в детската ясла. Картите от другите видове се разбъркват добре и се раздават по 5 на всеки. Каквото остане от тях ще образува тестето за теглене на карти в средата на масата. Също така до него ще се образува друго тесте - за вече играни карти.

Ето и какви са картите в Unstable Unicorns, които ще са нужни и в подготовката на играта:

 • Бебе-еднорог - Картите, с които се започва играта и помагат за изграждането на армия
 • Вълшебен еднорог - При взимането на такъв, получаваш и специалната сила, която носи със себе си и би била полезна при битки
 • Обикновен еднорог - Може да няма супер сили, но също е полезен
 • Карта Магия (Magic) - Използвай я, за да нанесеш на своите противници тежко телесно нараняване
 • Карта Понижаване (Downgrade) - Избираш си конюшня на твой противник и може да нанесе отрицателен ефект върху нея.
 • Карта Подобряване (Upgrade) - Отново можеш да избереш конюшня на друг играч, но тази карта за разлика от предишната дава положителен ефект. Възможно е да се използва и върху собствена конюшня.
 • Моментна карта - Тя се играе, когато искаш да спреш действието на някой друг участник и важи само за този момент. След това се изхвърля при изиграните карти.

Типично за играта започва човекът, който е облечен най-цветно и се продължава по часовниковата стрелка. На своя ход всеки играч минава през 4 фази:

 • Начало на хода - В тестето с карти има такива, които могат да бъдат използвани само по време на тази фаза. Така всеки играч в този момент може да изиграе такава карта. В случай, че забрави - тя си остава в ръката му, но не може да използва ефекта й в следващите фази.
 • Теглене - Тук се тегли по 1 карта от обозначеното за целта тесте.
 • Фаза на действие - По време на тази фаза участникът може да извърши конкретно действие като използва някоя карта от своята ръка или да изтегли още една карта от тестето за теглене.
 • Изчистване на ръката - В играта има лимит на картите, които може да се държат в ръка - 7 на брой. В тази фаза трябва да се изхвърлят колкото карти е нужно, за да се достигне определеният лимит.

Как се стига до победата? Участникът, който пръв успее да изгради своята армия - да достигне определеният брой еднорози в своята конюшня, печели битката за цветните еднорози в Unstable Unicorns. А ето и колко точно трябва да са те в зависимост от броя на играчите:

 • при 2-ма играча - трябва да бъдат събрани 7 еднорози за победа
 • от 3-ма до 5-ма - са нужни отново 7 на брой за победа
 • от 6-ма до 8 човека - трябват 6 еднорози за постигане на победа

Съдържание

 • 135 карти с цветни еднорози
 • 1 книга с правила

Разширения

Правила

Изцяло на английски език, които може да намерите онлайн ето тук.

Видео: Трейлър на Unstable Unicorns на Английски

Видео: Как се играе Unstable Unicorns на Английски

Характеристики на играта
Вид игра парти, семейна, игра с карти, хумористична
Година на издаване 2017
Брой играчи 2 - 8
Времетраене 30 - 45
Подходяща възраст 14+
Board Game Geek Оценка 6.6
Сложност 1.3
Размери 16 х 11 х 4 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!