Разширение

Не ви стигат експлодиращите котки и останалите щури изображения в парти играта Expldoing kittens? Тук е разширението Imploding kittens, за да увеличи тестето с 20 нови уникални илюстрации. А и увеличава дозата забавление за шестима играчи.

Парти


Английски
7.1
Рейтинг
В наличност
Код: EN00042
39.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Imploding Kittens е разширението към игрите от поредицата Exploding Kittens. Важно е да се знае, че всъщност то не може да се играе самостоятелно от основната настолна игра.

Ако сте мислили, че Exploding Kittens и Exploding Kittens NSFW са ви достатъчни и няма накъде по-интересно, то затова е тук Imploding Kittens. Разширението добавя нови уникални 20 на брой карти с все така интересни илюстрации. Също така увеличава допустимият брой на участници до шестима. Правилата за игра остават същите, които са на основната игра - Exploding Kittens.

Важно! Разширението Imploding Kittens има различен гръб на картите от българската версия Експлодиращи котета. В някои случаи това може да повлияе върху играта затова ви приканваме да избирате внимателно.

Съдържание

  • 20 нови карти по 6 вида действия
  • 1 имплодиращо коте

Правила

Правилата към основната игра Exploding Kittens, които са изцяло на Английски език.

Видео: Ревю на разширението на Английски

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!