Каркасон: Кулата – Разширение 4

Каркасон е настолна игра, превърнала се в модерна класика и продала над милион копия по цял свят. С Каркасон – Кулата се пренасяме в третото измерение – ще строим на височина! Най-влиятелните господари на земите около Каркасон започват изграждането на защитни кули, за да подсигурят силата и влиянието си.

Може да се играе само с базовата игра Каркасон 2.0.

РАЗШИРЕНИЕ

  • Играчи: 2-6
  • Времетраене: 60 мин
  • Възраст: 8+
  • Правила: Средни (до 20 мин)

29,90лв.

Изчерпан

Каркасон – Кулата е четвъртото разширение на базовата игра. Каркасон е настолна игра, превърнала се в модерна класика и продала над милион копия по цял свят. Голямата ѝ популярност се дължи на лесните и изчистени правила, предоставящи същевременно възможност за разнообразни тактически решения. Развива тактическото мислене докато си прекарвате приятно сред семейство или приятели. Постройте тревни поля, пътища, крепости или манастири. Героите в играта имат ролите на монаси, селяни, рицари и разбойници. Повече територии водят до повече точки. Постройте кули, върху които да качите фигурките си, за да можете да вземете за заложници чуждите фигури и така да накарате опонента си да плати откуп.

С това 4-то разширение на „играта на 2001“ се пренасяме в третото измерение – ще строим на височина! Най-влиятелните господари на земите около Каркасон започват изграждането на защитни кули, за да подсигурят силата и влиянието си. Техните следовници седят на стража по върховете на кулите и залавят в плен всеки противников елемент, дръзнал да се появи твърде близко в обхвата им. Размяната на пленници обаче може да помогне и на двамата играчи от затрудненото положение. А ако броят на фигурките в нечия свита драстично намалее, всеки има право и да откупи своите заложници. Освен новите игрови идеи и тактики, които това разширение предлага на вече опитните Каркасон-играчи, то съдържа и една стилна и масивна картонена кула, която да служи за хранилище и същевременно за по-лесно теглене на плочките в игра от базовата игра и други разширения.

Съдържание

  • 18 нови теренни плочки
  • 30 елемента от кули
  • 1 кула за теглене на плочки

Основна игра

Разширения

Правила

Каркасон – Кулата  – Разширение 4 – правила на български език (PDF)

В кутията ще откриете правилата на български език.

Тегло 0,42 кг
Размери 12,5 × 27,5 × 7 см
Година на издаване

Механики

Оценка в BGG

Правила

Сложност

Възраст

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Каркасон: Кулата – Разширение 4”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

  • наложен платеж при доставка
  • кредитна/дебитна карта
  • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.

Също може да ви хареса…